davidoff 27 Napisano Decembar 25, 2017 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan iPhone 7 plus 128GB prodact REDtelefon je sa MTS-a, aktiviran 13.06.2017 od kada je počela da važi Apple garancija. Posedujem kopiju ugovora iz MTS-a kao i kutiju i sve ostale stvari koje idu uz telefon. Sam aparat je bez ijedne (bukvalno ni najmanje) tačke na sebi, ekran takodje. Za sve dodatne informacije molim Vas da me kontaktirate preko poruka na sajtu. Hvala. NIKAKVE ZAMENE ME NE ZANIMAJU! ! ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 15, 2018 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 26, 2018 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan 550€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 26, 2018 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Februar 26, 2018 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Uz telefon originalan (PRODUCT) red silicon case na poklonSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...