Boba1990 129 Napisano Decembar 22, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vozio neko ovakav coper? Zanima me jel vredi kupiti kineza? Neka iskustva....koliko prelaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 23, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Meni dete na njemu naucilo da vozi.Super je to motorce.Naravo koliko para toliko muzike.Ide to,rdja,vibrira,slabo koci,ali jbg.kinez.Mi smo ogolili sve sto smo mogli,zbog klaparanja,i vibracija.Ako ti je prvi motor,ok.Agregati u principu nisu losi, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Decembar 23, 2017 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel vozio neko ovakav coper? Zanima me jel vredi kupiti kineza? Neka iskustva....koliko prelaze...Fino motorce, moj stoji vec 4 godine u garazi, prefarban u maserati zelenu boju, malo sredjen I izmjenjen, posle 17 iz dosade otvorio motor, cilindri kao novo, Ali izuzetno trom, kada ga malo zaletis more I DA potegne Ali kad syigne do oko 80 samo iznenada ubrzanje pada, cini se kao DA be dajes gasAko sa dvoje treba DA krenes na neko uzbrdo veliko, nece a ako ga malo zaletis kao iz sale, trosi manje of 4 l. Ljep za sredjivanje po ukusu, Mali, okretan, upravljiv, zadnja kocnica losa ako se cesto dobos be sredjuju a na prednju we be mixes bas osloniti jer je motor izuzetno lagan napred, pa I saw dobrom gumom, lagano prokliza. Za finu gradsku voznju I sminku OK. Ali mala razlika u ceni I kupi challenger 250 , neverovatan motoric koji izgleda gabaritno kao DA je 800 cc za nase puteve super malo trosi.. Jedini ako zbog dozvole 125....Sent from my K6000 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Decembar 23, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor mi je bio bas Prince 125, kupljen nov i vozio sam ga dve godine, presao sa njim oko 13.000km, sa agregatom nikakvih problema nije bilo, jedini problem je bio lanac, jako je loseg kvaliteta i pukao mi je u toku voznje, na moju srecu samo je izleteo, nije bilo posledica ni po motor ni po mene. Za pocetnika odnosno za prvi motor od mene preporuka. Slazem se sa prethodnim postom, Challenger 250 je jos bolji izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Decembar 23, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bi mi bilo cisto za neku voznjicu po kraju, inace vozim ja ozbiljnije masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...