SALE_CA 440 Napisano Decembar 22, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kameru iz naslova. Kamera je kao nova bez vidljivih znakova koriscenja, sem jedne male tackice na dugmetu za paljenje koje je nastalo od kucista. Uz kameru dajem karticu od 16gb UHS klase 10. Porucio sam i baterije i jos jedno kuciste koji ce stici za par dana tako da dajem i to uz nju. Od zamene me interesuje bolja zenska jakna u velicini S, moto komunikacije ili navigacija sa vasom doplatom. Cena je 190e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Decembar 23, 2017 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Posto u zameni za novac?Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Decembar 23, 2017 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pise, 190e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Decembar 23, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega imas PP. Mogu korigovati cenu za kes ali ne nesto preterano mnogo, znam sta ljudi prodaju za vece pare pritom ostecene ova je poprilicno nova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Decembar 24, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodata, možda bih ja uzeo ako se iz osiguranja udostoje da mi uplate odštetu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Decembar 25, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije prodata. Pozovi me na br pa se mozemo dogovoriti oko svega, nije problem ni da te saceka ako treba. Pozdrav@-Viper- Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Decembar 26, 2017 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koja komunikacija te interesuje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Decembar 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U sustini nemam nista odredjeno. Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 26, 2017 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel te zanimaju IXS zenske kozne pantalone u S velicini + moja doplata ? Obucene bukvalno 4-5 puta na kracim relacijama. Dakle, kao nove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Decembar 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega na ponudi, od zamene za moto opremu me jedino interesuje zenska jakna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Decembar 31, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Novogodisnja cena je 170e. Baterije su stigle i dajem ih uz kameru, samo su otvorene i probane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Januar 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi sa foruma. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...