Doka 15 Napisano Decembar 17, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, evo ovako da predstavim moj novi motocikl. Doduse nije nov, skoro je godinu dana kod mene ali retko pesecujem ovaj sajt, pa nisam stigao da ga predstavim ali da se sve ispraviti. Inace, radi se o koreancu, Hyosung GT250 Naked. Inace uvezen iz Nemacke ove godine u februaru, od prve vlasnice 32000km zgazila devojka. 2006 je godiste, 21kw.... I iskreno zadovoljan sam. Auspuh je zamenjen jos u Nemackoj dok je ona vozila, a inace stoji u garazi zadnje 2 godine. Ostalo je sve fabricki. Sem diska napred koji sam ja naknadno ugradio kad je dosao u SRB. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Decembar 18, 2017 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Decembar 18, 2017 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve lepo deluje sem vizira koji mu ne stoji... Ili nije postavljen kako treba. Pozdrav i bezbedne kilometre zelim! Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano Decembar 18, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan A sta znam za vizir, meni deluje ok, mada mozda nije pod pravim uglom. Inace hvala na zeljama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodonik 50 Napisano Decembar 18, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB 500S Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto malo odudara od linije motora, ali bitno je da se tebi svidja Super je motorin! Lep i super za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
swift021 58 Napisano Decembar 23, 2017 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R & KTM 250SX Prijavi odgovor kao problematičan To je odličan MRA vizir, imao sam ga 4 godine na GSR-u. Nisi ga bas postavio idealno. Samo napred...Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano Decembar 23, 2017 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bas najbolje, ali sad je zimsko sredjivanje.... Pa ce to kada malo ode temperatura gore, da legne sve na svoje mesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano Januar 4, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sredjene viljuske tj semerinzi i nasuto ulje. Zamenjeni lezajevi na viljusci takodje. I naravno ugradjen je i sat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Januar 4, 2018 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa fabrickim satovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano Januar 4, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan U podrum hehe... Nije mi radio pokazivac nivoa goriva, pa sam se i zbog toga odlucio da zamenim. A nema samo nov da se kupi za gorivo, nego ide ceo sat u kompletu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Januar 5, 2018 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo si te lepe satove samo zbog toga Ma sta ce ti pokazivac goriva, lepo izmeris potrosnju na 100km, i onda posle svakog tankiranja resetujes dnevnu kilometrazu i onda automatski znas koliko km mozes da predjes naspram toga koliko si sipao, ja tako radim i nikad nisam ostao bez goriva. A i onako na 90% motora pokazivac goriva nije tacan, tako da nema mnogo vajde od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano Januar 5, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ee pa moj je onda u tih 10% , sve mora da radi i sve je ispravno. Kako na motociklu tako i na automobilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano Januar 16, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i senzor, popodne ugradjivanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano Mart 21, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prripreme pred sezonu su u toku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano April 26, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo novine za ovu sezonu Opsirnije kada ozdravim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano April 26, 2018 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti bi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano April 26, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Paa. Dobra cena, 2011 godiste, 3500km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simras 1 Napisano April 26, 2018 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupio taj sat? Koliko para i ko to ugradjuje u Bg-u? Nov sam u svetu motora pa pojma nemam.. Prromenio bih na mog kineza satSent from my SM-J710F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano April 26, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sat na aliexpress-u, Mislim da je bio oko 35e. A ugradio sam ga sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boj@no 0 Napisano Maj 4, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Obrenovac Motocikl: Hyosung gt250 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo ovaj plavi Koreanac je sad kod mene. Sredjen tip top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...