miksamgm 1068 Napisano Decembar 23, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ovaj 1200 nemoze da prebaci 10l potrosnje,sto je po meni ok za ovakav motor... Smekerska masina za vikend voznje,nije motor za svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 23, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan predivan je al sta cemo mi sa 75 kg sa njim ...to je za jaču populaciju bajkera a mozda usput u teretanu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6076 Napisano Decembar 23, 2017 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne trrosi ni blizu toliko. Ja sam imao i zx12r trosio mi 5.5 na regionalnim putevima. Inace vmax je od rodjenog brata, nikad se nije zalio na potrosnju. Brat ima 70kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 24, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ajd jos jedan put savet sutra se ide po virago ,,,dajte savet dal 750 iz 93 ili 1100 iz 94 prvi je registrovan plavi na oglasima drugi je sad uvezen crni na oglasima 2200 e prvi 1950 molim iskren savet sta da uzmem ,,,vidite ogla hvala vam janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 24, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, demro.st je napisao: pozdrav ajd jos jedan put savet sutra se ide po virago ,,,dajte savet dal 750 iz 93 ili 1100 iz 94 prvi je registrovan plavi na oglasima drugi je sad uvezen crni na oglasima 2200 e prvi 1950 molim iskren savet sta da uzmem ,,,vidite ogla hvala vam janko kisac Jeftinija ti je registracija za ovaj 750...a jos je i registrovan. Za crni jos minimun 200 evra za registraciju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 24, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, ThePainkiller je napisao: Jeftinija ti je registracija za ovaj 750...a jos je i registrovan. Za crni jos minimun 200 evra za registraciju... il da uzmem cetvrtog tdm,,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 24, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi onog koji je u boljem stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Decembar 26, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo kasnije se ukljucujem u temu. Trenutno vozim 1100 '96 62 000km (special edicija, ima malo estetskih poboljsanja ostalo je isto) na koju sam presao sa tdm900 '04. Poprilicna promena slazem se, ali nisam se pokajao. Motor jako lepo radi, moj utisak mirnije od tdma, i lepo vuce od niskih obrtaja. Glatko i bez vibracija. Tdm mi je bolje radio i vukao preko 3000o/min a virago bez problema od 1500. Drugacije masine, a obe v-twin. Manje vibracije osecam tek na brzinama preko 110-120. Odnosno 4500-5000o/min.Potrosnja od 5,2 najniza (80-90 km/h kruziranje) do 7,5 (grad+jace zavrtanje gasa)Registracija meni sa novom sabracajnom bila 23.500. Uglavnom jeftinija nego za tdma.Imao sam priliku i na stazi da ga probam. Nije naravno za to ali lep je osecaj oboriti motor pa cak i ovaj :-)Nikakvih problema nidam do sada imao sa njim cak i paljenje posle 3 meseca nije problem nikakav.Trenutno je na oglasima (privatne stvari) pa mozes tamo videti slike.E sad razlika izmedju 750 i 1100:mislim da ti godina proizvodnje ne igra neku ulogu jer su to stariji motori. Stanje je mnogo bitnije kao sto kaze kolega hard_rock a samo je pitanje koliko to dobro mozes proveriti. Licno, uvek sam za vise obrtnog momenta (kubika u ovom slucaju) i mislim da razlika u registraciji nije prevelika. Potrosnja im je ista za divno cudo pri normalnoj voznji a osetno je jaci ovaj veci. Pricam o jako lepom osecaju koji se dobije kad god se zavrne gas. Eto toliko od mene. Ako treba jos nesto vici :-)Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Decembar 26, 2017 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan TDM 900 nije V twin već paralel twin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 26, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I jedan od razloga zasto bolje povlaci pri visim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Decembar 26, 2017 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan To jes... Moja greskaПослато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 26, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Mimeola je napisao: Evo malo kasnije se ukljucujem u temu. Trenutno vozim 1100 '96 62 000km (special edicija, ima malo estetskih poboljsanja ostalo je isto) na koju sam presao sa tdm900 '04. Poprilicna promena slazem se, ali nisam se pokajao. Motor jako lepo radi, moj utisak mirnije od tdma, i lepo vuce od niskih obrtaja. Glatko i bez vibracija. Tdm mi je bolje radio i vukao preko 3000o/min a virago bez problema od 1500. Drugacije masine, a obe v-twin. Manje vibracije osecam tek na brzinama preko 110-120. Odnosno 4500-5000o/min. Potrosnja od 5,2 najniza (80-90 km/h kruziranje) do 7,5 (grad+jace zavrtanje gasa) Registracija meni sa novom sabracajnom bila 23.500. Uglavnom jeftinija nego za tdma. Imao sam priliku i na stazi da ga probam. Nije naravno za to ali lep je osecaj oboriti motor pa cak i ovaj :-) Nikakvih problema nidam do sada imao sa njim cak i paljenje posle 3 meseca nije problem nikakav. Trenutno je na oglasima (privatne stvari) pa mozes tamo videti slike. E sad razlika izmedju 750 i 1100: mislim da ti godina proizvodnje ne igra neku ulogu jer su to stariji motori. Stanje je mnogo bitnije kao sto kaze kolega hard_rock a samo je pitanje koliko to dobro mozes proveriti. Licno, uvek sam za vise obrtnog momenta (kubika u ovom slucaju) i mislim da razlika u registraciji nije prevelika. Potrosnja im je ista za divno cudo pri normalnoj voznji a osetno je jaci ovaj veci. Pricam o jako lepom osecaju koji se dobije kad god se zavrne gas. Eto toliko od mene. Ako treba jos nesto vici :-) Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока evo stigla je 1100 kuplena cucemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 26, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo najpre pozdrav konacno danas bio pazario i na kombiju dovezo kuci yamaha 1100 94 godiste sta reci zadovoljan sam sada ide registracija ,,prvi put u Srbiji evo malko slika pozdrav svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 26, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom da je voziš...i neka se ova ipak malo duže zadrži kod tebe... Pristaje ti ovaj tip motora, nisi ti, Janko, više za trkalice i jurcanje. Sad polako švaler gas, nek se svi u selu okreću za tobom i ovom lepoticom od motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Decembar 26, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan On 12/23/2017 at 13:20, miksamgm je napisao: Ja mislim da ovaj 1200 nemoze da prebaci 10l potrosnje,sto je po meni ok za ovakav motor... Smekerska masina za vikend voznje,nije motor za svaki dan. kumov VMax na putu za Brno - autoput -120-130kmh - prosecna potrosnja 6.5l...ali zato na voznji po stazi, sa paljenjem V-Boost smo izracunali 21l potrosnje @demro.st lepa masina, nek te dobro sluzi! mislim da se covek ne moze pokajati sa ovakvom lepoticom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 26, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, lepo se navozao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 26, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan sta cu sa auspusima vidi ko ono na masini za kobasice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Decembar 26, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Fleksa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 26, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, ThePainkiller je napisao: Sa srećom da je voziš...i neka se ova ipak malo duže zadrži kod tebe... Pristaje ti ovaj tip motora, nisi ti, Janko, više za trkalice i jurcanje. Sad polako švaler gas, nek se svi u selu okreću za tobom i ovom lepoticom od motora... mislim da ce se zadrzati dosta dugo dosta je bilo kupis pa prodas dzabe ,,,stvarno sad cu valjda biti miran ..to je to sta sam hteo pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 26, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zlig0r je napisao: kumov VMax na putu za Brno - autoput -120-130kmh - prosecna potrosnja 6.5l...ali zato na voznji po stazi, sa paljenjem V-Boost smo izracunali 21l potrosnje @demro.st lepa masina, nek te dobro sluzi! mislim da se covek ne moze pokajati sa ovakvom lepoticom! hvala od srca pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 26, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, neka te služi lepo i bezbedno da se navozas sa njime. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14670 Napisano Decembar 26, 2017 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, demro.st je napisao: sta cu sa auspusima vidi ko ono na masini za kobasice Menjaj pod obavezno,ako neces slusati grmljavinu iz 1100 V2 dzaba ga bilo Sa srecom te sluzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Decembar 26, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 27, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno da se vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6076 Napisano Decembar 27, 2017 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepotica, sa uzivanjem da je vozis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...