quasaar 1027 Napisano Maj 3, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo nabavio sam skoro sve sto mi treba za ovogodisnje letovanje : Tank torba Pojas Kaciga - kinesko djubre (ali dovoljno za "plavu bracu") Jakna Kupio sam i platnene nepromocive (testirano) bisage od po 30 litara, ali sam zaboravio da ih slikam. Kada budem sve montirao na bike, slikacu tako. Evo is svega na gomili : Jos mi fale neke dobre cokule i kisne pantalone i polazak !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 3, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Maj 3, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga nije losa, imam je i ja, samo siva. (koliko para, toliko i muzike) jbg, neko ce sad reci da ti (tj. i meni) glava vredi isto koliko i kaciga :? Koliko, tank torba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 3, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom sam sve kupio u Futogu u ProBiker shopu osim kacige. Imali su rasprodaju posto su zatvarali. Ne znam da li jos rade. To je bila poslednja tank torba. Tank torba - 25 E Kaciga - 24 E Bisage - 20 E Jakna - 35 E Pojas sam dobio na poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Gde je bio taj ProBiker shop u Futogu ? Radi li i dalje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ovakvu torbu nisam je ni montirao na motor posto sam uzeo vecu nije losa,nije previse velika ali za neke sitnice zavrsava posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...