DZONIJAWA 0 Napisano Decembar 3, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Motocikl: Jawa 207/300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima imam ovaj motor stoji u supi vec dugo vremena.Pa bi hteo da ga sredim,da kazem nesto malo o njegovom stanju. Klip je izrisovan. Stublina je ok. Dekompresor propusta. Kvacila zupcanici i ostalo su ok. Struja ok. Lezajevi radilice Losi. Pogonski lanac los. Paknovi losi. Ram odlican. Farba losa Ok nabrojao sam sve sto ne valja.Ako bi neko hteo da mi kaze gde mogu naci sve te delove i objasni mi dali je isplativo popraviti taj motor. HVALA NA POMOCI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 3, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se članu Jigoro Cano - mislim da će ti rešiti sve probleme . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...