Toreador 722 Napisano Decembar 15, 2017 Drug član, 1123 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Puno korisnih informacija,lep djir ste napravili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Decembar 16, 2017 U prolazu, 60 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 411 Napisano Decembar 16, 2017 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano Decembar 16, 2017 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Super putovanje i putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ujkaalbert 28 Napisano Decembar 16, 2017 U prolazu, 77 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Decembar 18, 2017 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno , hvala ti na putopisu !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic.z 21 Napisano Decembar 18, 2017 U prolazu, 57 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha ybr Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sve gledam a nigde neku plasticnu flasu ili kesu da vidim bacenu,dakle oni to nemaju...Hvala na putopisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Decembar 18, 2017 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, vasic.z said: Sve gledam a nigde neku plasticnu flasu ili kesu da vidim bacenu,dakle oni to nemaju...Hvala na putopisu Sada kada si pomenuo, ne sjećam se da sam negdje vidio papirić. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Decembar 18, 2017 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Evo i gpx file-ove koji su na slikama iznad. dan_1.gpx dan_2.gpx dan_3.gpx dan_4_1.gpx dan_4_2.gpx dan_5.gpx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Decembar 18, 2017 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Veoma mi se dopao putopis. Prijatno za čitanje i lepe slike. Hvala na trudu što si svoj doživljaj podelio sa nama. Već se dugo spremam i ja u Alpe, ali se u junu bojim kišovitog vremena, a u augustu nalaženja smeštaja. Imam utisak da u Alpima malo, malo pa pada kiša, što jako ne volim. S druge strane u augustu očekujem da je teško naći smeštaj. Puno pozdrava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Decembar 19, 2017 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Veoma mi se dopao putopis. Prijatno za čitanje i lepe slike. Hvala na trudu što si svoj doživljaj podelio sa nama. Već se dugo spremam i ja u Alpe, ali se u junu bojim kišovitog vremena, a u augustu nalaženja smeštaja. Imam utisak da u Alpima malo, malo pa pada kiša, što jako ne volim. S druge strane u augustu očekujem da je teško naći smeštaj. Puno pozdrava Nažalost to je rizik s kojim moramo živjeti. Kreneš pa šta bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2626 Napisano Decembar 19, 2017 Vozac A kategorije :D, 943 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, e-mayl je napisao: Pre 15 sati, jovan.v je napisao: Veoma mi se dopao putopis. Prijatno za čitanje i lepe slike. Hvala na trudu što si svoj doživljaj podelio sa nama. Već se dugo spremam i ja u Alpe, ali se u junu bojim kišovitog vremena, a u augustu nalaženja smeštaja. Imam utisak da u Alpima malo, malo pa pada kiša, što jako ne volim. S druge strane u augustu očekujem da je teško naći smeštaj. Puno pozdrava Nažalost to je rizik s kojim moramo živjeti. Kreneš pa šta bude. Ako sve bude kako treba, po planu i programu ja krecem u julu. Pa kako bude spremicu se i za snijeg i za kisu i vrelinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Decembar 26, 2017 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis. Lepa ruta. Citajuci ovaj, malo sam korigovao svoju rutu, smer kretanja, ali moj plan je Italija, Austrija, Slovenija i Jadranska magistrala. Beogred, Trebinje, Magitrala Dubrovnik, Split, Rijeka pa sve do Padove u tri dana, pa jos tri dana po Alpima i nazad za Bgd. Puno srece Pozz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcimZvornik 34 Napisano Decembar 26, 2017 U prolazu, 70 postova Lokacija: Zvornik Bosna i Hercegovina Motocikl: KTM superduke 1290 GT Prijavi odgovor kao problematičan I meni su plan ove godine alpe pa je svaka preporuka dobro dosla Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...