Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima!

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pre svega pozdrav svima. Ja sam Vuk, trenutno živim u Beogradu (studiram). Za dva meseca punim 23 godine. Ovaj forum pratim već neko vreme, ali nisam bio registrovan. Od malena sam ljubitelj dvotočkaša, i nije postojao srećniji čovek na svetu kada su mi pre 10 godina kupili skuter. Sa njim sam prešao desetine hiljada kilometara (bukvalno), planirao prelazak na nešto veće, ali selidba u drugi grad, pa fakultet, sve je to nekako otišlo u zaborav. Već neko vreme želja mi se opet vratila, i planiram na proleće sebe da počastim nekim motorčetom. Za savete oko toga ću se obratiti na nekoj drugoj temi, svakako ne planiram da se zalepim odmah na neku “ljutu mašinu” pa da o meni čitate u crnoj hronici. Nešto malo slabije ću, pa polako.

Eto, odužih ja malo. Nadam se da ćemo se lepo družiti, možda nekad i videti kad započnem bajkersku karijeru :)

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vozac A kategorije :D, 929 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Dobro nam dosao :) ljudi razmisljanja kao sto ti imas su ovdje uvjek sirokih ruku docekani :)

• U prolazu, 0 postova

Hvala svima na dobrodošlici i lepim rečima. Pa kakvo će mi razmišljanje biti ako ne ovakvo :) Smatram da motor treba da vozi razumna i zrela osoba, lako je osedlati 1000 kubika, a pre toga voziti 50, takvi i pune novine. Još jednom vas sve pozdravljam!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja