Nikola Aleksic 0 Napisano Novembar 29, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Ugrinovci Motocikl: Keeway Hurricane Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima nov sam ovde,hteo bih da se posavetujem sa vama,trenutno imam keeway hurricane,i zeleo bih da kupim nesto malo jace od 125cc,hocu iskljucivo coper/cruiser neki,pa dali imate neke preporuke,hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Novembar 30, 2017 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Venox 250, 30 ks najjaci u klasi,kruzera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Decembar 4, 2017 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja viraga 535 na kupujem-prodajem je oglašen!!!1996.godište, U perfektnom stanju što se mehaničkog dela tiče, estetski, ima teagove korišćenja, nije šminkan za prodaju!!Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...