pedjavet 2 Napisano Novembar 29, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo familijo, ja sam Peđa, imam 55 godina i vozim Hondu transalp 650. Živim u Zemunu i po struci sam veterinar. Lepo je biti član foruma sa ovolikom brojem učesnika. Nadam se da ćemo se lepo družiti. Sve najbolje, Peđa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Novembar 29, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došao, generacijo (doduše, bežiš mi jednu ali - neka)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Novembar 29, 2017 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan isto ime, isto zanimanje, dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Novembar 29, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Novembar 29, 2017 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Pedja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Novembar 29, 2017 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Skupljaju se "matorci" Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Novembar 29, 2017 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za kolegu veterinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3093 Napisano Novembar 29, 2017 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav, skoro sam nabavio džukca biće pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2521 Napisano Novembar 29, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 29, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Novembar 29, 2017 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Novembar 30, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 30, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Pitanje (moze i za drugog Pedju (Rex)) imaju li konji hipertenziju? Meni ovi lekovi za ljude slabo pomazu... P.S. Mozda i oni za magarce budu taman... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbob 23 Napisano Decembar 1, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: kawasaki er-5 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dasao Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan67 0 Napisano Decembar 3, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Zovem se Stefan iz Beograda sam imam 25 godina. Pridruzio sam se sajtu radi druzenja i nekih pitanja koja me muce oko polaganja za A kategoriju . Zanima me da li mogu u prolece da odem i upisem odmah A ili mora postepeno po kategorijama da se polaze. Toliko sam se nacitao svacega da sam vise zbunjen... zato vas molim za odgovor . Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan K 5 Napisano Decembar 4, 2017 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kovin Motocikl: zx6r 2006, Aprilia RSV4 1000 - 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Stefane, ja sam položio septembra ove god za A kategoriju, imam psp, B,C,D i 46 god. Ja sam polagao odmah glavni test i posle toga imao časove vožnje pa polaganje vožnje. Odmah sam polagao za punu A kategoriju . Koliko znam i ti imaš uslov za punu A kategoriju da polažeš. I ja sam član od juče ma da pratim odavno forum. Pre 15 dana kupio sam ZX6R i jedva čekam sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjavet 2 Napisano Januar 3, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.11.2017. at 22:04, Biker Q je napisao: Dobro dosao! Pitanje (moze i za drugog Pedju (Rex)) imaju li konji hipertenziju? Meni ovi lekovi za ljude slabo pomazu... P.S. Mozda i oni za magarce budu taman... Nadam se da ne kasnim mnogo sa odgovorom. Tema je moja uska stručnost jer već 20 -ak godina radim kao kardiolog za životinje (svih vrsta) . Ako napišeš koliki je pritisak i kada se javlja onda od prilike bi i moglo da se nasluti odakle potiče problem. Možda i potpuno nestane ako se klima definitivno promeni i ako budeš nogao češće da voziš motor. Meni pomaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjavet 2 Napisano Januar 3, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodošlici, nadam se da ćemo voziti zajedno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...