ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste taj što sam ti rekao... Slobodan ga je sredio i čuvao samo za mene opet... Reč je o Hondi CB 750 Sevenfifty... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 28, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda ako februar posluzi kao januar, vidimo se na kafi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, hard_rock je napisao: Nista onda ako februar posluzi kao januar, vidimo se na kafi to obavezno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 28, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Jeste taj što sam ti rekao... Slobodan ga je sredio i čuvao samo za mene opet... Reč je o Hondi CB 750 Sevenfifty... Рекао сам ја одма Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 3, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan VFR-ka danas otisla kolegi MOTOM. Neka su mu sretni i bezbedni kilometri i neka ga sluzi kao i mene do sada... Ja sam najzad uzeo (opet) ono sto mi vise odgovara, a to je Honda CB750 Sevenfifty. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano Februar 3, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem RC36! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Februar 3, 2018 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, ThePainkiller je napisao: VFR-ka danas otisla kolegi MOTOM. Neka su mu sretni i bezbedni kilometri i neka ga sluzi kao i mene do sada... Ja sam najzad uzeo (opet) ono sto mi vise odgovara, a to je Honda CB750 Sevenfifty. Sto mi poznat motor da te sluzi, dodaj koju sliku na orginalan oglas za taj motor iz 2008, ima njega negde na forumu. Ti si hteo i 2012te da je kupis, tako da sad je cuvaj, zategnuta je na novim michelinkama, pravo uzivanje od motora. Evo je: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 3, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mind Resetting je napisao: Sto mi poznat motor da te sluzi, dodaj koju sliku na orginalan oglas za taj motor iz 2008, ima njega negde na forumu. Ti si hteo i 2012te da je kupis, tako da sad je cuvaj, zategnuta je na novim michelinkama, pravo uzivanje od motora. Evo je: A lažeš... Ladno sam i tada hteo da je kupim... Uopšte nisam ni pomišljao da je to taj motor. Sad gledam temu i ne verujem... Jbt... Kakva slučajnost da sam je tada hteo, posle par godina kupio, pa prodao, pa opet kupio... Sada je ne dam, nema šanse... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10372 Napisano Februar 3, 2018 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom da ih vozite...i ti i MOTOM 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 4, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, shoyyka je napisao: Sa srećom da ih vozite...i ti i MOTOM Hvala, kolega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano Februar 4, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, ThePainkiller said: VFR-ka danas otisla kolegi MOTOM. Neka su mu sretni i bezbedni kilometri i neka ga sluzi kao i mene do sada... Ja sam najzad uzeo (opet) ono sto mi vise odgovara, a to je Honda CB750 Sevenfifty. Pozdravi ženu, zahvali joj se u moje ime. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...