Marko1993 11 Napisano Novembar 25, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Daa ne davim,vecini vama je poznata ova aprilija, kupljena pocetkom ove godine iz razloga sto ima jako puno potencijala za supermoto, posto je dovrseno bilo nekih 75% , ja sam resio da sve to ponovo rasturim,sve prefarbam,osvezim motor,zamenim lanac u motoru,korpu itd sto sve ne velja. Znaci sve se menja radi se sve od 0 sto se kaze sve se menja nista se ne stedi, radice se za svoju dusu natenane, ima jako puno posla rasklopljena je skoro pa do poslednjjeg srava prvo je u planu da se ram zadnja, prednja viljuska i felne ispeskare i ofarbaju, zatim ide rasturanje agregata , razvlacenje nove instalacije ili kupovine druge, i na kraju uklapanje svih plastika kupovina novih prepravljanja raznorazna i na kraju farbanje.Nadam se da cu da ostvarim zamisljeno nesto sto imam u glavi pa videcemo evo i malo slicica nisam bas puno slikao dok sam rasturao sta cu. Prvo sto sam uradio je prepravio malo rep i za pocetak uklopio mali stop i nosac tablice treba jos tu ali otom potom kad dodje to na redu, ima i slike kupusa instalacije koja je zlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Novembar 25, 2017 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu prostirku za krevet sam poslednji put video kod moje babe u Brezonik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki50 15 Napisano Novembar 25, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Brod Motocikl: Yamaha FZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim, a da li neko zna zasto mi nece slike ucitati vec ih prikazuje kao da su izbrisane , koristim tapatalk ?Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1993 11 Napisano Novembar 25, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Bor Motocikl: Aprilia pegaso 650 sm Prijavi odgovor kao problematičan Ne pitaj me nista za prostirku, bilo je pitanje zivota ili smrti kad je kava videla da sam u sobi ubacio delove od motora i poceo da radim i onda daj sta nadjes samo da ne userem krevet 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...