ktm600 222 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za pravljenje sata sam iskoristio stari disk,koji sam ispolirao i ofarbao. Kao nosac mehanizma sata sam upotrebio komad aluminijumskog lima,izrezanog u krug,koji sam priljepio(moze se stegnuti i sarafima sa oblom glavom) Zatim sam mehanizam sata(3km) prisarafio l dobio lijep sat sa ukrasavanje radionice. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbob 23 Napisano Novembar 21, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Cacak Motocikl: kawasaki er-5 Prijavi odgovor kao problematičan kreativno , nema sta Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Novembar 21, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Sat je super... al kako znaš kolko je sati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Novembar 21, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Na satu je 13.50h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Novembar 21, 2017 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 21, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Novembar 21, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, strasilo je napisao: Svaka cast,evo ovaj moj je za narandzastu ekipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 21, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ktm600 said: Svaka cast,evo ovaj moj je za narandzastu ekipu Evo u za narančastu ekipu, samo nije farban .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Novembar 21, 2017 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Utjerivac said: Na satu je 13.50h. Nije 13:50 nego 1:50 Ili ako ćemo u sitna crevca 1:53 (+-30") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...