Golub 1641 Napisano Novembar 19, 2017 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem stender, onaj sto dize zadnji tocak... Ponude na PP ili 061 1389 850 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 20, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Za neki odredjeni motor? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Novembar 20, 2017 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod Lacky-ja, sasvim dobar. Mislim da je 35 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Novembar 20, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par mesec uzeo ovaj :pontismotori.com/katalog/oprema-za-motore/stenderi-i-nosaci/stender-pontis-st-01 Imas i skuplju verziju sa tockicima. Ja sam uzeo bez tockica iz razloga sto su POCINKOVANI, tako da nemas brige od korozije ili stete na njemu vremenom. Deo na koji seda motor je gumiran, kao i podesiv po sirini. Ja sam zadovoljan i cena je pristupacna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8164 Napisano Novembar 20, 2017 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sa točkićima ima prednost što ako si knap sa prostorom stender se podvlači po motor , a bez točkića štender povlači motor ka sebi i pomera ga cca 20 cm unazad, da ne spominjem što možeš da ga gurkaš po garaži npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12819 Napisano Novembar 20, 2017 Ne silazi, 7397 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima kakva razlika kada je sistem oslanjanja direktno na viljusku kao u slucaju gornjeg stendera ili kada ima posebne adaptere? Nekako lepse i kulturnije ovako ali dajte iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8164 Napisano Novembar 20, 2017 Solo Rider, 3157 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima kakva razlika kada je sistem oslanjanja direktno na viljusku kao u slucaju gornjeg stendera ili kada ima posebne adaptere? Nekako lepse i kulturnije ovako ali dajte iskustva.Nema razlike, čak gornji paše na sve motore za razliku od ovo drugogПослато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 20, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Samo na motore sa standardnim zadnjim mostom. Kod mog trijumfa i još dosta sto imaju single side swing arm to neće da pije vode Nj jedan ni drugi stender, već ima ovakav: Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Novembar 23, 2017 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Imas na KP pa pogledaj..Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...