Suza ZR 16 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Po netu i forumu sam video kako je moguce polirati ram motora, ali malo me buni tekstura na jednom delu moga rama. Evo kakva povrsina me buni, da li uopste moze da se ispolira i dobije glatka, sjajna povrsina Zanimljivo sto na drugoj polovini rama legura nema takvu teksturu : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 19, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel si raspremio ram skroz?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Maske su poskidane, rezervoar, sediste i plastika od kvacila sto je blizu ivice povrsine koju planiram da poliram. Ne planiram da ga poliram svuda, jer imam pokrivene delove sa plastikom koja je imitacija karbona. Ta dva bocna dela mi bodu oci jako.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21697 Napisano Novembar 19, 2017 Integrisan, 9460 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu mnogo matematike, smirgla 400/600/800, fajtaj dok radis... Zatim, coja na busilicu, plava kreda i bude "ogledalo" za dva sta posla, sve ukupno! Pozdrav i javi rezultate... P.S. Ovaj deo gde je reljef kreni sa 220 granulacijom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan A gde ima da se kupi plava kreda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21697 Napisano Novembar 19, 2017 Integrisan, 9460 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sve sto mi treba nalazio na kupujem/prodajem... Alati i orudja, pod sekcija za farbanje i poliranje... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Pratim to vec duze vreme sa plavom i belom kredom al ne uspevam nikako da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21697 Napisano Novembar 19, 2017 Integrisan, 9460 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na poliranje.rs... Vidim imaju mala pakovanja, ako ne nadjes u svim farbarama obicno ima jeftinog purola, manje sjaja uz vise muke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E hvala puno na detaljnoj informaciji, slikacu kada odradim bice before / after Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan imam u prodavnici na nekoj akciji dva diska i dve krede plus nosac za diskove oko 900 dinara proizvodjac wolcraft ako ti je interesantno javi da ti pustim sliku nekako, pozdrav. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, sloboleo said: imam u prodavnici na nekoj akciji dva diska i dve krede plus nosac za diskove oko 900 dinara proizvodjac wolcraft ako ti je interesantno javi da ti pustim sliku nekako, pozdrav. Da nije ovo druze ? Ima li tu plavu kredu u setu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Cena je ok ako mozez pusti sliku da vidim ovde,a ako ne dacu ti mob,da vidim dal mi diskovi pasu na tocilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, milanns said: Cena je ok ako mozez pusti sliku da vidim ovde,a ako ne dacu ti mob,da vidim dal mi diskovi pasu na tocilo. Nasao sam na kupujem-prodajem samu pastu sto trazis :https://www.kupujemprodajem.com/Pasta-za-poliranje-Wolfcraft Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Upravo pretrazio ceo kp i ne videh ovo,hvala na ovome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, cini mi se da im je los sistem pretrage. I ja tako moram da kucam svasta i oznacavam posebne kategorije pretrage da bih nasao nesto -.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan druze takav je set samo prvi disk je od punog debelog filca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kontam da debljina nema neki znacaj ? Ne znam da li milanns hoce ceo set ili sta, imas li tu u prodaji samo jedan ili? Da li bi te mrzelo da vidis da li ima vise od jednog posto ja bih zeleo ceo set. Pa ako ti nije mrsko, da uzmes i posaljes mi/nam na adresu, platim sa sve postarinom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Ako Sloboleo ima samo jedan set nek posalje tebi je bitnije,ja imam puno precih stvari na motoru da uradim,ali se uvek raspitam sta i kako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Druze ako hoces ti, nije problem ni meni, kontam nije drasticno skuplje da odem u farbaru i pokupujem pojedinacne delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Ti si vec rasklopio motor tako da uzmi ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Novembar 19, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam vremena pa cu cekati drugu turu kad njemu stigne,pa da mi posalje.Moram sad prvo da promenim karike, frajlauf..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Novembar 19, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne zuri on nigde, imam ja jos sto sta da radim na njemu pre nego sto krenem da ga vracam nazad ali dobro, hvala M da kontam da bi trebalo da ima vise od jednog seta, pa cemo obojca uzeti.. tj ako sloboleo bude zeleo da se smara sa nama hahaahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Novembar 20, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi suza poslat jedan set , imam jos tri seta u prodavnici mada to uvozimo iz austrija tako da nije problem ako nestane . Jedino sto bude skuplje par stotina kada nije kod njih na akciji. Inace ova firma unibau koju je neko nasao na kupujem prodajem takodje uvozi iz austrije sa istom firmom saradjujemo, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Novembar 20, 2017 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi suza poslat jedan set , imam jos tri seta u prodavnici mada to uvozimo iz austrija tako da nije problem ako nestane . Jedino sto bude skuplje par stotina kada nije kod njih na akciji. Inace ova firma unibau koju je neko nasao na kupujem prodajem takodje uvozi iz austrije sa istom firmom saradjujemo, pozdrav. Tacna cena je 899,00 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Mart 25, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi treba mi pomoc nekoga ko je vec polirao ram. Isao sam granulacijom 180.. 260.. 360.. 600.. 800 i na kraju sa 1000, trljajuci horizontalno i vertikalno da bi nestali resovi, medjutim primetio sam da pod nekim odredjenim uglom gledanja i osvetljenja, resovi se UVEK vide.. da li je to normalno tako ili je tako dok ne preletim sa pastama? :-S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...