Maxmax 30 Napisano Novembar 13, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Bio lep motor ulozeno mnogo rada i truda al ode u otpad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 13, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 13, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne moras ovako opsirno da objasnjavas, moze to i u kracim crtama...:-) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 13, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ma bice jos postova nego cisto za pocetak da vidim ima li interesovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 13, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan U sustini gsxr 750 godina 1988 ili popularna uljara. Rep od k4 maska i far od yamahe vr 450 i jos dosta dodatnih delova. Lepo iso karbovi ustelovani rezervoar iznutra sredjen sto im je najveca bolest ko ima starog gsxr-a zna o cemu pricam. Nove gume presle 30 km nove lamele nove plocice nove svecice akumulator kablovi lule itd. Pocetkom sezone podnem i slomom motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 13, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Naravno i ja se polomim slomljena ruka cetri rebra napukla itd. Al idemo dalje desi se. Skuplja se za drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 13, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nema zainteresovanih, ja na tvom mjestu ne bi dalje trošio svoje dragocjeno vrjeme... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 13, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Bice bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Na zalast ovako izgleda sad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 14, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan dovraga i dođavola, u čemu ćeš sad ajvar peći ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha... stara serpa. Glavno pitanje sta cu voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 14, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta mu fali? Jel ziv agregat? Deklu ces naci, ima ih.. ostalo su gluposti. A sad vidim ovo nije samo poklopac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Novembar 14, 2017 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jedna stvar mi nije jasna,trudis se,potrosis vremena i novaca i ne stavis nikakve slajdere,cres barove ... nista,a na taj tip motora itekako ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije samo dekla ocepljen je i deo bloka. Ma mogu da ga sredim al kad izgubis volju na nesto znas kako je. Prodam u delove i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da idu i slajderi i CB. Al nisam imao vremena odradio bi i to al jbg. Desi se pad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Sledeca sezona ili K4 ili R1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2512 Napisano Novembar 14, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Steta! Koliko trazis para za motor? Ako neko pita da znamo cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 15, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan 300 evrica u kompletu nove gume imaju 30 km predjeno nove plocice nov akumulator stavljen ove sezone nove lamele lanac lancanici stavljeni pre dve sezone nastelovani karburatori vakumirani rezervoar uradjen iznutra semeninzi na vilama itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 15, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Znači oglas... A i malo mi čudan bio početak teme, prvo tekst pa tek drugi post slika, ali ima smisla to, jer tekst i priložena slika nešto baš i ne idu zajedno Jel ovo boja sa prednje maske otpala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Novembar 15, 2017 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike ovog izduva i cenu... Hvala Nenad. P.S. I nosac/most kormana me zanima, koji je prihvat za stapove, i razmak izmedju istih... Ako se ne mozes snaci samo stavi metar preko stapova i da slika bude cista, ja cu videti to sto me zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 15, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Ma da boja otpala prilikom pada fabricki je bila plava pa sam je ja farbao u crno a oglas nije bio al posto me neko od vas pitao koja je cena ja i tako planiram da kupim drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 15, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Slikam sutra koroman i izduv u svakom slucaju izduv jeREMUS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 15, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam i mnogo gore dekle popravljene, a može i da se zamjeni, jeste posao, ali je dio koji košta 50€(teško se prodaje). Pegla ga je prepakivati, posebno ako nemaš volje da više radiš oko tog motocikla, ja se 4 mjeseca nakanjujem da našarafim tri djela na moj motor. Kakvi su ti to žuti kablovi od paljenja, oriđinale ili prepravka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Novembar 15, 2017 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam mogao da sredim imam ceo agregat za 200e al jednostavno dosta je. Ma nije samo dekla brate ocepljen je i deo bloka u sustini izgubio sam volju za taj motor. Kablovi i lule su iz MAS copanija nisu original al su bas kvalitetni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 15, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da fali čitavi komad u koji se uglavljuje anlaser, ali sve je to rješivo, mada što kažeš kad izgubiš volju taman da je džabe, zalud kad te ne interesuje. Ako ga budeš rastavljao u djelove (izvući ćeš više para) baci fotku da se vidi dužina kablova i napiši koliko € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...