Arhe 28 Napisano Novembar 10, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko vozio ovo čudo i kakvi su vam generalno utisci? Ne znamni da li ova tema treba možda u naked, ali meni ovo više ide na retro/klasik varijantu pa ubacih ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Novembar 10, 2017 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Lepo...za razliku od mnogih novih akrepa (ne akrApa), ovde je sve po meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Novembar 10, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ovaj auspuh je katastrofa, ali bože moj da se to zameniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 11, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 900 je mera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Novembar 11, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na slici mi nekako deluje visok (sediste), i po meni naked. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Novembar 11, 2017 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Spec. kažu da je sedište na 815mm...što mu dodje nekih 20ak mm više od recimo...Horneta. Nisam imao prilike da vidim uživo ovu spravu, jer mere su jedno, a subjektivni osećaj nešto drugo...ali deluje da je zbog ukupnog doživljaja u vožnji želja bila da se težište zadrži visoko. U kombinaciji sa još par stvari to može da utiče na upravljivost...u pozitivnom smislu mislim. Naravno da se onda gubi na drugom kraju (stabilnost na većim brzinama), ali reklo bi se da ovoj spravi to i nije preko potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 11, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Onaj kawasaki sto je izasao je 2 puta lepsi. Jbt trpaju ovu MT 07 masinu u 10 modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Novembar 12, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da ova mašina nije napravljena za jurcanje, već ono malo pozeraj po gradu. @Biker Q ne kažem da nije naked, ali mene više podseća na recimo scramblera. @hard_rock na koji kawasaki misliš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 12, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Novembar 12, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pa i ovo fino izgleda, ali ipak malo mi se više sviđa yamaha. Možda zato što sam video jednu uživo kako se provlači kroz kolonu i nisam imao pojma koji motor dok ga nisam malo potražio na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Novembar 12, 2017 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Xsr700 je uzivo dosta manji od xsr900, vizuelno, cak je veca razlika nego izmedju mt07 i 09. A z900rs ide u ladicu sa xsr900, a sada je i honda tu sa cb1000r za 2018. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 12, 2017 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Mašine su iste, razlika je u rezervoaru,sedistu itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 13, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha opako masi sa ovim farovima. Ne znam sta im je. Pogledati kako je iznad Kawasaki lagano modernizovao far i retrovizore ali ima ono retro u sebi i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 13, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ima ova Ymahahica u NS, na putu do mog posla je momak ostavlja tako dasamje neprijatno dugo zagledao. Jeste gradsko motorce al je za moje gabarine (190cm, 115kg) jako jako mali. Stop svetlo uzasno izgleda uzivo, kao aliexpres varijanta, osim toga jakosimpatican motoric. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 15, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A šta kažete na ovu kastomizaciju nastalu na bazi XSR700? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kažemo da ne može da se registruje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1415 Napisano Mart 18 (promenjeno) Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se Yamaha XSR 700 dugo nije sviđala, ali se valjda ukusi menjaju s godinama i trenutno mi je najlepši motor u kategoriji neo-retro roastera (i to baš u ovoj zelenoj boji), dok mi se XSR 900 još uvek ne sviđa uopšte. Da li ga neko od kolega sa foruma ima i kakva su vam iskustva? Promenio Mart 18 član Urban Rider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Mart 18 (promenjeno) Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Ovako laicki rekao bi da estetski i old school karakterom ne mogu prismrdit RE Interceptoru, ali sve ostalo je vjerojatno na Yamahinoj strani. Promenio Mart 18 član overtone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1415 Napisano Mart 18 Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kako kažu, "lepota je u oku posmatrača" Ja zapravo XSR ne bih uopšte svrstao u kategoriju modernih klasika, ali ko mene šta pita. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Mart 18 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu, vidjam po gradu jednu crvenu xsr700 - izgleda bolje uzivo nego na slikama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1415 Napisano Mart 19 (promenjeno) Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno, morao sam da odem do Yamahinog salona da je vidim i uživo. Imaju demo motocikl u XTribute varijanti (na slikama) i dogovorio sam se da dođem na probnu vožnju kad prođe Sajam. Kao što reče @overtone, uživo zaista izgleda mnogo lepše. Promenio Mart 19 član Urban Rider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Mart 19 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kod svih tih "modernih klasika" mi smeta prvenstveno hladnjak. Klasici na koje se oni danas oslanjaju su bile vazdušare, mašina je mogla da se vidi sa svih strana. A ovde nabiju tarabu napred, pa ti gledaj šta je preostalo. Uglavnom nema rebara za hlađenje, sve je nekako kao kad se baba zategne. Liči, ali nije ni prineti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1415 Napisano Mart 19 Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se u potpunosti. Ja zato i ne bih svrstao XSR700 u kategoriju modernih klasika. Od japanskih proizvođača, jedino Kawasaki ima prave moderne klasike (W800, Z650RS i Z900RS), dok XSR700 izgleda kao da je izašla iz nekog anime filma i zbog toga mi se i sviđa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...