Endurac 943 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se igrali sa mojom novom opremom ;D Covek je rodjeni fotomodel ;D ...o kacigi da ne pricam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kako napravis da ti pozadina bude ovako tamna? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa slikas u mraku....salim se, crna pozadina i malo poznavanja upotrebe svetla i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 18, 2008 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan otprilike 125/sec, f 8-9, 180ws blic glavudza i onako manji oktagon, crna pozadina, 3 reflektora tj aka zilberice, 1 srebrni reflektor naasuprot svetlu, ispalo ok , jedan beli dole da popuni senke ispod nosa i vrata i jos jedan malo ispred. Mislim da je otprilike tako bilo, nismo imali mnogo vremena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 18, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan He, he,he...kakav mu je model bio slike su ispale boli glava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 18, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan otprilike 125/sec, f 8-9, 180ws blic glavudza i onako manji oktagon, crna pozadina, 3 reflektora tj aka zilberice, 1 srebrni reflektor naasuprot svetlu, ispalo ok , jedan beli dole da popuni senke ispod nosa i vrata i jos jedan malo ispred. Mislim da je otprilike tako bilo, nismo imali mnogo vremena.. Morao sam da te malo podbodem da pocnes da objasnjavas....bilo je jache od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 18, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan [pre]tesno mu ga skroji nane....ili kako se vec kaze pretposlednja je najbolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 18, 2008 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro rece Gremlin nekoc...."sad ce nam se popeti na glavu" ;D .....znam da `oces ove sa halterima...dooobro doobro....cim ispucam postavicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 19, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro rece Gremlin nekoc...."sad ce nam se popeti na glavu" ;D .....znam da `oces ove sa halterima...dooobro doobro....cim ispucam postavicu A kad ce te sa halterima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 19, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan znam da `oces ove sa halterima...dooobro doobro....cim ispucam postavicu Ako je u pitanju Peki sa halterima onda i nemoras da postavljas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano April 19, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Kako napravis da ti pozadina bude ovako tamna? :-[ photoshop ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 19, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam druze Peki da imas smisla za poziranje a i talenta. ;) :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano April 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo treba da kačimo po gradu na billboard-e ala cool je nositi opremu samo treba da napravimo i verziju sa cicom koja na kacigi nosi drugačije nalepnice odličan session ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1031 Napisano April 19, 2008 Ne silazi, 5468 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Peki Kinze, Endurac Kinze! ;D Svaka cast. Evil sta ti trazis da ti objasnjava kad imas tog idiota, predji kao Endurac na Profi opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 19, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan hihihi !!! kakav pozzzeeeeer !!! ;D Peki sto si wussy ! dodji malo i kod nas na kanal !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1031 Napisano April 20, 2008 Ne silazi, 5468 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan hihihi !!! kakav pozzzeeeeer !!! ;D Peki sto si wussy ! dodji malo i kod nas na kanal !!! ;D ;D ;D Jedan je Peki. ;D Lako mi je za Vas, pun grad "kanala". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 20, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan hihihi !!! kakav pozzzeeeeer !!! ;D Peki sto si wussy ! dodji malo i kod nas na kanal !!! ;D ;D ;D Reci datum Mikko brate pa makar bilo i na bembari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 20, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, hajde da vidimo moze li bolje od ovoga sto smo do sada videli. Ja se vec nauzivao gledajuci ove fotke, ali ako moze i bolje, da uzivamo jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 20, 2008 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan MOZE:) ..... Peki u pomenutim halterima..... ;D Al` to ce vec Mikka i Hitman da gruvaju, ja se ne bih obuzdao;) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 21, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan MOZE:) ..... Peki u pomenutim halterima..... ;D Al` to ce vec Mikka i Hitman da gruvaju, ja se ne bih obuzdao;) ;D He, he, he...furundžija prikriveni ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...