Mare70a 1399 Napisano Novembar 6, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koleze bajkeri, Na prodaju Skoda Rapid 1.6 tdi,Audijev motor je u pitanju.presla 29500 km,redovno servisirana i odrzavana. Godiste 2014Kupljena u Srbiji,prvi vlasnik diplomata na radu u Srbiji.Servisna istorija,racun od kupovine.Vozilo je prakticno kao novo.Stanje 10/10.Vozilo je garazirano i nema nikakvih ostecenja.Kupcu ostaje prenos i registracija.Cena na oglasui je 9500 eur,za bajkere poseban popust.Nema zimske gume,po snegu nije vozen.Za vise informacija pozovite. Ne bavim se trgovinom ali kako sam u svetu automobilizma i motora,kolege mi se obrate za pomoc pri prodaji a ono sto valja i vredi,postavim i ovde kako bi neko kupio dobar auto.063 53 53 10, Mare 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 6, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš slike unutrašnjosti?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Novembar 7, 2017 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,Rapid je rapidno prodat!!! Kada se pojavi nesto dobro,eto me opet! Hvala na paznji, Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...