Arhe 28 Napisano Novembar 20, 2017 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Našao, baš sam uživao u snimcima. Svaka čast momcima na vožnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Novembar 22, 2017 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 11/5/2017 at 20:09, rastkojokic je napisao: ...sa Tracerom na Navaku ustvari igrao tenis sa tiganjem... Jokiću, pošto tiganj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Novembar 22, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi bas voleo jedan takav tiganj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michanga 55 Napisano Novembar 22, 2017 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/15/2017 at 0:19 PM, NeshaXX said: Zna čovek da ga čeka bežanje od kuće Šalim se Milane Ja sam se navozao fejzerom po Navaku i uživao svaki TD. Ipak, došlo vreme da se prebacim na pravi R. Tako i tebi predlažem. Uzmi nešto što će ti koristiti po gradu a da možeš da poteraš i po stazi. Pa ako se "inficiraš" kao mnogi, onda potraži čistokrvnog R-a. Pozz Nesho druže s fejzerom i šugavim gumama si vozio ispod 1:30, ne treba tebi R 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Novembar 22, 2017 Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Jokiću, pošto tiganj Nije jos na prodaju Bas sam ga ocrnio sa ovim “tiganj”! Sad mi krivo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Novembar 22, 2017 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Oprostiće ti, ne brini. Samo ga lepo smesti negde preko zime da se odmori, i na proleće opet pun gas i što više Navaka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Novembar 22, 2017 Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, PremieRacing said: Oprostiće ti, ne brini. Samo ga lepo smesti negde preko zime da se odmori, i na proleće opet pun gas i što više Navaka... Smesten, konzerviran, ususkan za zimski san! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Novembar 22, 2017 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Tako to počne... a mislio sam da nikada neću sesti na R-a 2012 vs 2017 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 22, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja na R-u izgledam ovako 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Novembar 25, 2017 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan @Zer0 Ti si nas Loris Baz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Januar 23, 2018 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Evo i ja sam prelomio. Prodao sam naked GSR600 i uzeo ZX6R 2009 god. Vreme me ne sluzi da ga isprobam kako treba ali cekam bolje dane. Inace kada ono vidimo na Navaku? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Januar 23, 2018 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, ljusa. said: Pozdrav svima. Evo i ja sam prelomio. Prodao sam naked GSR600 i uzeo ZX6R 2009 god. Vreme me ne sluzi da ga isprobam kako treba ali cekam bolje dane. Inace kada ono vidimo na Navaku? Cim objave termin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13931 Napisano Januar 24, 2018 Ne silazi, 6036 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim sekta koja se okuplja je ocigledno pod uticajem reci ove pesme: https://www.youtube.com/watch?v=seS2lp7WFbU 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Januar 29, 2018 Drug član, 2276 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan On 1/24/2018 at 0:13 PM, dvlns said: Vidim sekta koja se okuplja je ocigledno pod uticajem reci ove pesme: https://www.youtube.com/watch?v=seS2lp7WFbU Kakav everGREEN! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Mart 16, 2018 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/25/2017 at 15:41, scaffold je napisao: @Zer0 Ti si nas Loris Baz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...