aca-ks 837 Napisano Novembar 2, 2017 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.novosti.rs/вести/србија.489.html:693814-УДЕС-КОД-ПАРАЋИНА-Погинуо-мотоциклиста Саучешће породици и пријатељима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 2, 2017 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj ovaj Dexason? https://forum.bjbikers.com/index.php?/profile/39137-dexason/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici..Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Novembar 2, 2017 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14111 Napisano Novembar 2, 2017 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Auu,saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Novembar 2, 2017 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, dvlns je napisao: Cekaj ovaj Dexason? https://forum.bjbikers.com/index.php?/profile/39137-dexason/ Да, нажалост Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano Novembar 2, 2017 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au nisam ga poznavao ali uvek je lepo pisao nekako bas drugarski. Bas mi zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Novembar 2, 2017 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Auu..Široki putevi nebeski.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Novembar 2, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16129 Napisano Novembar 2, 2017 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Obrnulo mi se veče za tren. Poznavao čoveka nisam, čak nam se ni na forumu nisu putevi često ukrstili ali bez obzira ... kao da je otišao neko ko mi je blizak. Drag mi beše njegov avatar. Tuga. Saučešće porodici i prijateljima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Novembar 2, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, dvlns said: Au nisam ga poznavao ali uvek je lepo pisao nekako bas drugarski. Bas mi zao. Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14111 Napisano Novembar 2, 2017 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, dvlns je napisao: Au nisam ga poznavao ali uvek je lepo pisao nekako bas drugarski. Bas mi zao. U pravu si,nije tupio kao vecina nas,bemti,bas me potreslo,pomislih sezona na izmaku,lose krenula ali ... bemti gadno se i zavrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Novembar 2, 2017 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, drs je napisao: Obrnulo mi se veče za tren. Poznavao čoveka nisam, čak nam se ni na forumu nisu putevi često ukrstili ali bez obzira ... kao da je otišao neko ko mi je blizak. Drag mi beše njegov avatar. Tuga. Saučešće porodici i prijateljima. Исти случај брате, знао сам га само преко форума и фб-а, синоћ када ми јавили за овај случај дуго нисам могао да заспим, глава пуца као да ми је неко преминуо из фамилије, туга баш. По писању бих рекао да је био добар лик Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 2, 2017 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Novembar 3, 2017 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ode dobar čovek Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 3, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći kad su reči suvišne. Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 3, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima . Pozitivan momak , bas mi je zao. Jezivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Novembar 3, 2017 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa! Saucesce porodici i prijateljima...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1373 Napisano Novembar 3, 2017 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija. Kako nas samo delić sekunde deli od "one" strane. Tuga. Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3357 Napisano Novembar 3, 2017 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Strašno... ja noćas imao strašne košmare, sanjao najboljeg druga koji je pre 6 godina nastradao na motoru, u fazonu živ je sve je bio loš san, ali niko ne može da ga vidi osim mene, gadan trip.. a sad i ovo vidim.. nek su vam široki putevi nebeski braćo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2510 Napisano Novembar 3, 2017 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Prva vest, kako sam ustao. Tuga. Siroki ti putevi Gospodnji Aco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan A postovao u temi "Ispravljanje krivine-dokumentarac", kakva ironija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1641 Napisano Novembar 3, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, kosooki je napisao: A postovao u temi "Ispravljanje krivine-dokumentarac", kakva ironija Poslao je drugaru kod koga je krenuo sms da nece da zuri zbog hladnog asfalta i guma. Video sam i ostatke motora i kola, sta se sve desilo ne znam tacno mogu samo da savetujem manji gas. Tuga a njemu neka suvsiroki putevi nebeski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Novembar 3, 2017 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tuga...neka su mu široki putevi nebeski, porodici iskreno saučešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Novembar 3, 2017 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Strašno ... lepo je bilo videti njegov nasmejani avatar i pročitati njegove postove i komentare , pozitivan momak ... Saučešće porodici i prijateljima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...