Kizani 23 Napisano Octobar 31, 2017 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nis Motocikl: Tomos kaisar Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna majstora koji bi prihvatio da popravi masinu Tomos kaisara ? Motor bih restaurirao ali prvo bi sredio masinu. On pali i ide ali slabo vuce , gasi se pri oduzimanju gasa. Motor je lepo ocuvan za svoje godine , skoro kompletno u originalnom stanju i zato je lepa prilika za restauraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6010 Napisano Octobar 31, 2017 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao na forum. Trebalo bi prvo da se predstavis u temi koja je za to namenjena kako bismo znali ko si, i da napises odakle si, jer ima dosta ljudi koji bi ti pomogli ali bi znacilo da znamo kome si u blizini. P.S. postavi jos kojh fotku ljute masine. Edit: Izvini, sad vidim da pise odakle si, i da si se predstavio. Gledam sa fona pa se ne snalazim bas najbolje, oprosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Octobar 31, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda lepo i dosta kompletno.Meni se cini da je to model sa 16" tockovima nesto mladji oni stariji su sa 19".Svakako je dobra osnova za dalji rad,trebalo bi da znas da ce restauracija tog motorceta verovatno kostati vise od vrednosti na trzistu.Ja sam uradio dosta restauracija i retki su oni motori koji su vredeli vise od kostanja restauracije,ali sto kazu ljubav ne poznaje cenu.Ako ti zatreba kakva pomoc slobodno se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...