AnteK 599 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako zamisljam Austriju... Pa to bash i nije tipični austrijski krajolik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 22, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni rekao da jeste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Kako bih bio ponosan da jednom odem sa vama dvojicom na put... Respect. Bajkeri sa velikim slovom B. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano April 23, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sta da Vam kazem nepregledne mase smajlija koji se klanjaju TA ekipi. E TAko treba, TAko cu valjda i Ja nekad. aaaaa da Vi jos par puta prije Nordkapa ovjerite Rumuniju??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 23, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan He he, ne verujem da cemo za RO pre nordkappa. Isticu nam vize oko 1-majskih praznika a nove cemo vaditi tek posle nordkappa. Ali Rumuniju cemo overavati jos duuuugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano April 26, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Davore i Bravo Jozef, jos jedan divan putopis koji meni licno ovde u Africi (gde samujem bez bike-a) mnogo znaci. Uz pomoc vasih i slicnih putopisa na trenutak sam i ja na motoru i "uzivam". Hvala na lepim slikama i odlicnom tekstu. Zelim vam puno sigurnih i prijatnih kilometara. Vas drug........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Momci,svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...