Luka9905 2526 Napisano Četvrtak u 13:48 Drug član, 469 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji organizovana ekipa koja prenosi stvari iz FR do BG-a, rade isporuku na adresi. Mislim da voze svaki drugi, treći dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9645 Napisano Četvrtak u 13:53 (promenjeno) Ne silazi, 2408 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi su ovde dali svoje viđenje situacije,i dali odgovor.Mišljenja sam da pravi odgovor na sve ovo je u drugoj temi dao @alamunja,što je po meni definicija svega danas,a to je: imam slobodnog vremena...ali ti ga nedam...kraj priče. I izvinjavam se članu @alamunja što sam ga tagovao. Promenio Četvrtak u 13:55 član Žaksi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4085 Napisano Četvrtak u 14:41 Drug član, 1117 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, wragg je napisao: Ja imam evo dijametralno suprotno iskustvo sa Srdjanom: Jos dok sam vozio VZR1800, ugledam na jednoj FB grupi jedno sjediste koje mi se svidjelo, pa mi padne on na pamet i bez ikakvog ocekivanja posaljem covjeku upit da li bi on to znao napraviti i koliko bi me kostalo. Ne samo da mi je odgovorio u roku 10 minuta, nego me jos nasavjetovao kako bi se jos to dalo izoptimizirati da bude perfektno za mene. I onda, iako mi je nakon toga svega bilo neugodno da mu to kazem, ipak mu kazem da sam malo podaleko (u Stuttgartu) i da cu morati naci neku shemu da mu prebacim sjediste, a covjek mi odmah posla broj telefona od nekoga tko ce od mene pokupiti sjediste, odvesti njemu i vratiti ga kad posao bude zavrsen. Ne znam sta je problem bio kod tebe, ali nekako i ja vjerujem da je tvoj pristup bio malo los, pa je onda on reagirao tako. Ili je mozda bio nesporazum neki. Jel ti to hoćeš da kažeš da ga Srđan, pu, pu, pu, dalekobilopomjerisesmjesta, NE VOLI? Prije nego MR odgovori kako ni ja nisam shvatio poentu: "Informirao ga da mogu poslati sediste autobusom I da bi trebalo da ga preuzme (Jer ja nemam nikoga u bg I okolinu) preradu I posalje nazat" Majstore, da si ga pitao jel može da se odradi tako, možda bi Srđan i pristao, ali koji ti faktor misliš da jesi da ti nekog "informiraš" da on treba da uradi to i to? I ja imam firmu i radim sa klijentima, ali ja ću radije biti gladan, nego da mi se neko posere po glavi takvim načinom komunikacije. Može klijent da mi kaže šta mu treba i da se dogovaramo jel može i kako, ali ako se postavi "e moraš tako", može da dobije samo mu3pm i da završimo razgovor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MR 73 29 Napisano Četvrtak u 17:54 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miki je napisao: Jel ti to hoćeš da kažeš da ga Srđan, pu, pu, pu, dalekobilopomjerisesmjesta, NE VOLI? Prije nego MR odgovori kako ni ja nisam shvatio poentu: "Informirao ga da mogu poslati sediste autobusom I da bi trebalo da ga preuzme (Jer ja nemam nikoga u bg I okolinu) preradu I posalje nazat" Majstore, da si ga pitao jel može da se odradi tako, možda bi Srđan i pristao, ali koji ti faktor misliš da jesi da ti nekog "informiraš" da on treba da uradi to i to? I ja imam firmu i radim sa klijentima, ali ja ću radije biti gladan, nego da mi se neko posere po glavi takvim načinom komunikacije. Može klijent da mi kaže šta mu treba i da se dogovaramo jel može i kako, ali ako se postavi "e moraš tako", može da dobije samo mu3pm i da završimo razgovor. A kako sam ga pitao ako znas kazi mi? Kako sam i napisao jedno sto mi je zasmetalo je njegova nezainteresiranoet ;ako sam ga zvao sigurno za to da se dogovorimo a ne sto ga ja mrzim; to sto nismo nista nije strasno! neko je napisao da ima dobro iskustvo i ja mu ne sporim,normalnom coveki je jasno da iz jedne situacije ne moze proceniti nekoga jer ljudi znaju ponekad dsa reagiraju na osnovi trenutnog raspolozenja i ima stvari koje uticu na trenutak. Normalom je jasni da iz jednog iskustva ne izvlaci pravilo,to sto neko ima drugacije iskustvo moze se isto tako gledati i ok. NAJVECA GLUPOST U SVEMU JE DA JA KAZEM NEKOM DRUGOM KAKO JE ON KOMUNICIRAO SE NEKIM NA OSNOVI NJEGOVIH IZJAVA§ GDE STE VI MUDRACI PROCITALI DA SAM MU REKO MORAS? Mogu vam rece sledece! Kako god da je bio razgovor sa Srdjanom bio je mnogo normalniji nego sto ovde neki pojedinci to rade! I ocigledno je da sam napisao samo moje iskustvo a opiceni se trude da nametnu neku dijabolicnu pricu koja ne prolazi ni u kokosinjcu! Dozvoliti sebi da nekome sudis kako je i sta reko na osnovi karata i kugle je u najmanju ruku smesno! P.S. Svi oni sto znaju sta sam i kako reko srdjanu,nek se prisete svojih zena! Na isti jastuk spavaju i ne znaju ko kome sta misli ali znaju sve o meni i kako sam ja razgovarao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8882 Napisano Četvrtak u 18:01 Ne silazi, 3617 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Počeo sam da čitam al sam odustao na prošloj strani... Aj sjašite. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3204 Napisano Četvrtak u 19:37 Svrati ponekad, 347 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio mi je sediste za Katanu. Hvala do neba. Potpuno ok lik. Ima radionicu sa najlepsim pogledom u SRB. Dobro je da sam video temu, zazeleo sam se farbanja, pa za malo da se zajebem. Ide lepo vreme, treba neko da mi se usere u prolece. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 239 Napisano Četvrtak u 21:17 (promenjeno) U prolazu, 76 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Takođe i ja imam samo reči hvale za Srđana. Radio mi je modifikaciju i presvlačenje. Sve je bilo kako smo se dogovorili, moja preporuka. Promenio Četvrtak u 21:18 član Daniel68 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4836 Napisano Četvrtak u 21:19 motoras, 2614 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Počeo sam da čitam al sam odustao na prošloj strani... Aj sjašite. Ja sam sa uživanjem pročitao. Dobro mi došlo ovo razgibavanje pred sezonu. Kakvi smo znali da budemo u sred zime,ovo je i dobro. Nego,ja vozim taxi po malo na crno. Mogao sam ja da sačekam bus,odnesem na preradu. Posle da pokupim i pošaljem nazad. Nisam ni skup s obzirom da ne zameram,ne zakeram,ne pitam,ne govorim musterijinim ženama gde sam vozio. A ni muzevima... I tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6387 Napisano Četvrtak u 23:18 Drug član, 4298 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moj frend je busom iz švice slao dva sjedala do Srđana a tako su i vraćena u CH.Sad ima tome par godina.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...