Guest gordanmg Napisano April 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan CAGIVA REPTOR 125 vase misljenje o ovom motoru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Sex na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan s*x na putu ili u prevodu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je motor Nije mnogo jak (8 kw) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim 11 ili 10 kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Kategorija naked Tip agregata jedan cilindar, 2T Zapremina 124,63 ccm Snaga 15 KS pri 8.500 okr./min. Napajanje rasplinjac Okretni momenat 1,2 kgm pri 8.500 okr./min. Menjac 6 brzina Težina 125 kg Ram aluminijumski Prednje vešanje upside-down viljuška promera 40mm,hoda 120mm Zadnje vešanje monoamortizer,hoda 140mm Prednja guma 110/70-17 Zadnja guma 150/60-17 Kocnice napred disk 320 mm Kocnice pozadi disk 230 mm Medjuosovinski raspon 1.395 mm Visina sedišta 800 mm Rezervoar 12,5 l Maksimalna brzina 135 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 17, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio ali sam se vozio, pa valjda imam pravo da primetim ponešto. Od 2t 125ice sam iskreno očekivao više, npr nešto poput RS125, naravno malo oslabljeno, tako da me nije nešto oduševilo kako ide.Zbog mojih gabarita mi nije bilo nimalo udobno na njoj al za to sam ja kriv. Inače dizajn mi se mnogo svidja, prelepa je, kada sam je video spreda mislio sam da je neki veći motor (veće zapremine), ni zadnja guma nije baš tanka (mnogima je to merilo lepote i prva stvar koju primete).Sve u svemu mislim da je extra motor za prelazni period od 16te do 18te godine, pre bi je vozio nego RS, ali to je već stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Je l zna neko kolko troshi? Na bikez.com sam video da ima 11hp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan onako, zanimljiva masinica. Super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 17, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Je l zna neko kolko troshi? Na bikez.com sam video da ima 11hp... Zavisi za koje je trziste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...