Dexason 127 Napisano Octobar 26, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Dobar prijatelj prodaje svoju Suzanu, a tako smo se lepo vozili, sad je doslo vreme za zamenu Znaci, motor je 1998god. Presao 39000. Vlasnik, registrovan do 6.6.2018. Vodi se na 25 kw moze za A2 kategoriju, motor je u dobrom stanju, nema nekih vecih ulaganja. Odrzavam u Iva Uzice... Treba se napomenuti da je imao pad na jednom parkingu, tj. klizanje, nema loma, samo plastike ogrebane, i iglica na trecem karbu je malo kriva pa zna da ima nekad neravnomeran rad u leru, u voznji nema problema...Cena za motor je 1600 evra, cena nije fixna i plus ima jos dobrog popusta za forumase, to obicno trazim kad me neki prijatelj zamoli da ga oglasim ovde.. Znaci mora da bude dobar kao kad bi ga kupio neko iz familije i cena za familiju mora malo niza Cena ce biti takva, jer je drugu malo hitna prodaja jer je kaparisan drugi motor, a ne sme da ga dotera dok ne proda svoj... Zbog mira u kuci Motor se nalazi u Krusevcu, kontakt osoba je Dejan i broj 064 636 12 20.. Moze i na ViberEvo i neka slika da se upotpuni oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 660 Napisano Octobar 27, 2017 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Bre covece celo drustvo ce preko tebe da promeni motore. Ili imas dosta prijatelja bajkera ili isti prijatelji cesto menjaju motore Iako mi je ovo brat po agregatu, moram da priznam da ti je onaj crni ZX-10R za nijansu bolji Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Octobar 27, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo je veliko... To je ono, kad jedan promeni, pa onda lancano krene i svako bi nesto da promeni, neko boju motora, neko suvozaca, neko ceo motor Znam da je desetka malo bolja... Kako mala nabija komplekse to je cudo 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...