mrle 8676 Napisano Octobar 23, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu sedne m u Stilo mog očuha, vozikao se ceo dan, išao nešto van grada... vozio sam pre ovoga neke druge "Stilove", ali ovaj je u nekom full fazonu. probam navigaciju, traži mi disk. Da li neko ima iskustva i rešenje kako ovo da osposobim? kad pritiskam još neke dugmiće, samo mi se obraća neka italijanka sa :"Prego". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8676 Napisano Octobar 23, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan radi radi, ali loše nešto, nisam ni birao nešto stanice. https://www.kupindo.com/Car-Hifi/24087837_Mape-za-Auto-Navigacije-Fiat-Stilo-Croma-POVOLJNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...