mrle 8577 Napisano Octobar 19, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Polomio sam prekidače i ručicu saugha. Pa ako neko ima kompletno, kupujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amos011 46 Napisano Octobar 19, 2017 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Regal Raptor 400ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao neke delove za ZZR 600 kod nekog Sase u Vrnjackoj Banji, pa probaj. 069/622-287 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Octobar 19, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ipak rešio da uzmem od Havarisanog prekidače. Ostaje da mi je potrebna ručica saugha. Može promena naslova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...