dfast 446 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Prvi BMW koji lici na Japanca ;D, pa su moravi da uvedu malo "nesimetricnosti". Salu na stranu ali ovaj model ce da popuni prazninu izmedju F800s i K1300s mada su sva tri potpuno razliciti. Zanimljivo je da f800 ima kais, s1000 lanac a k1300 kardan medju kojima je ovaj s1000 ipak jedini sportista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Na sluzbenom videu se u jednom trenutku vide simetricni farovi :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 17, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Na sluzbenom videu se u jednom trenutku vide simetricni farovi :o Nalepnica, prelistaj temu od pocetka pa ces uociti slike crnog prototipa sa "simetricnim" svetlima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3Mer89 1 Napisano Maj 17, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Da, kad se malo bolje pogleda definitivno je naljepnica, samo nije bila slika ovog motora s ovakvom naljepnicom fake fara. Kome se ne svidjaju asimetricni farovi to je rijesenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mich 0 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep, ostao sam bez daha. Kad porastem kupiću jedan da se malo vozikam :'( Ja lično volim što su farovi asimetrični valjda sam navikao na GS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi je cudan,ne kazem da je ruzan,vec cudan,mozda mi samo treba vremena da se naviknem na njega.WSBK,odnosno trkacka verzija mi je prelepa.Volim Bavarske modele i njihove asimetrican dizajn ali ce mi za ovaj model trebati malo vremena da svarim.Mozda bi neke zivlje boje mogle malo da poprave utisak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Januar 9, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je baš ružna ova žuta ili zlatna (zavisi kako ko gleda na boje) verzija dok je crna savršena. Mada moram priznati da bi ja u početku stavio onu nalepnicu da mi farovi izgledaju kao da su simetrični dok mi ne postane svejedno što ne bi trebalo dugo da traje jer ne verujem da bi bilo teško da se neko zaljubi u takvu mašinčinu. Bedak, baš sam se nameračio na VFRa 800, k1200R ili FZ1N i sada ovo (ček da lupim glavom o zid ne bi li se probudio i prestao da maštam o tim motorima). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jako zanimljiv izduv: U pitanju je SC-Project GP M2, težak svega 500 grama, a podiže snagu ovog čudovišta za 2,5KS. Cena 370€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...