vazlan 292 Napisano Octobar 18, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Za suprugu mi trebaju pantalone i jakna(touring varijanta sa protektorima).Za to nudim Alpin Star GT Plus rukavice br.9 nosene samo na jednoj voznji od 300 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 20, 2017 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi imalo nesto za nju morali bi da dodjete da se to proba i morali bi da doplatite.Imam svasta od opreme u svim velicinama sad ako ti mladenovac bude nesto na putu ti svrati da vidis.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 20, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam zenske pantalone nove sa tregerima kozne sa protektorima otp za visinu do 165cm I do 60kg u Bgd 4000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 20, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije odgovaraju.A moze li fotografija za pocetak.Ipak treba zani da se svide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 20, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, RAJA je napisao: Mozda bi imalo nesto za nju morali bi da dodjete da se to proba i morali bi da doplatite.Imam svasta od opreme u svim velicinama sad ako ti mladenovac bude nesto na putu ti svrati da vidis.Pozdrav Hvala za informaciju.Ako potraje ovo lepo vreme.Mogla bi da se desi voznja od Mladenovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Octobar 20, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan evo pantalona model je moja cerka sa malo manje kila i cm od onoga sto sam napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Octobar 20, 2017 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, duledjo je napisao: evo pantalona model je moja cerka sa malo manje kila i cm od onoga sto sam napisao Hvala za fotke.Meni su super ali zena kaze ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...