Lenko 60 Napisano Octobar 15, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo iznosim LIČNA zapažanja, a ne od drugih majstora...a i vidim da sam zašao u neke teme, pa ne bih da ofujem čoveku post...toliko od mene, za sad ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Octobar 15, 2017 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skipper606 1 Napisano Octobar 17, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Normalna Aprillia di-tech ima 6,5 ks. Sa karburatorom nebi imala vise od 3 ks. Ona ipak ima 98kg, pa to treba gurat. Ja je imam 20 godina i nebi je dao za nijedan novi skuter. A onaj osjecaj kad das gas, a ona predje svakoga standarnoga. To je specifican motor i treba takav da i ostane. Ja sam s njom vrlo zadovoljan, presla je nekih 85.000km, i mislim da ce jos dosta. Eto toliko i pozdrav iz Dalmacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Behejac 0 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, posedujem aprilia sr50 ditech 2004.g. prebacena je na karburator jer su dizne zaribale od vode u gorivu,sada je uradjena generalna (klip,karike,stublina i glava) , upalila je jednom poradila par minuta u mestu nakon toga se sama ugasila i vise nece da upali. Da li je neko zna u cemu je problem? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...