stevo 58 Napisano Octobar 10, 2017 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav da li neko ima iskustva sa ovom markom , djeluju ok licno sam gledao opremu ali me zanimaju iskustva da li je neko probao . cene su sasvim ok kao i dezeni i nacin sivenja.. http://www.motolovo.com/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Octobar 10, 2017 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Povoljno, ali na žalost ne šalju za Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Octobar 11, 2017 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo liči na brend preprodavce kineske robe, identičnu garderobu stalno viđam na ebay (siguran sam i zbog cene) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 11, 2017 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam kupio jaknu i pantalone daineze mapnatone su pukne po savu dole ispod za 1 mjesec , a jakna je izdrzala jos pola godine dok nije pukla , a kupio sam online preko interneta , tako da bolje je pitati drugi put .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Octobar 12, 2017 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dodali su Srbiju na spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 12, 2017 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto ko voli nek izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Octobar 25, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Samo za info da je u spisak i Makdeonija. Cena se automatski pojavi kada se kupuje. Support im je SUPER!!! Kontaktovao sam ih u nedelju popodne (mail-om) i oni odma za manje od pola sata odgovorili. Svakako prijatno iznenadjen. Jos ovo, pomocice i u odabiru velicina, ja imao nedoumice u vezi pantalona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...