Jump to content

Moto Zajednica

MK"IL PARADISO"ISTOCNO SARAJEVO 20,21.i 22 JUNI 2008.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 208 postova

Pozdrav za MK"IL PARADISO"  momci su se zaista potrudili ove godine i napravili jako dobar skup,

o gostoljubivosti neću da govorim to mora da se doživi...

Ebiga zaboravio sam fotoaparat pa ko ima slike neka postavlja da i ja skinem koju... ;) ;D  videćemo se i sledeće godine...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36

Super!!!

Zahvaljujem se organizatorima na odlicnom doceku i moram da naglasim da je kamp bio prelijep!

Iskoristio bih priliku da pozovem Djomlu i Stevicu da ispricaju svoje dogodovstine na putu za Sarajevo  ;D  ;D  ;D

• U prolazu, 70 postova

Super!!!

Zahvaljujem se organizatorima na odlicnom doceku i moram da naglasim da je kamp bio prelijep!

Iskoristio bih priliku da pozovem Djomlu i Stevicu da ispricaju svoje dogodovstine na putu za Sarajevo  ;D  ;D  ;D

Duga je to prica  :D

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Hvala Peđi i ekipi  :)

Meni je vikend bio  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Petak Sarajevo,subota Inđija,nedjelja ...malo okolo...ukupno 946 km

Da onima koji nisu bili pokažemo  gdje smo bili  ;)

post-694-12878999834953_thumb.jpg

post-694-12878999835547_thumb.jpg

post-694-12878999836196_thumb.jpg

post-694-12878999837076_thumb.jpg

post-694-12878999837826_thumb.jpg

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ja sam se vratio u subotu popodne. Ali stanem u Zvorniku da jedem u nekom motelu na Drini. I iz motela vidim neki motor. Ucinilo mi se kao da je to bio Sci-jev. Jel ga je neko video u tom potezu?

• Svrati ponekad, 184 postova
  • Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK...

stize i ja iz sarajeva ;D ;):),pozdrav pedji sokolu i celoj ekipi hvala na gostoprimstvu vidimo se i sledece god boze zdravlja.

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

Mi krenuli u trebinje na skup pa malo jadranskom magistralom 5-6 dana pa u Il paradiso oko 1800km  ;D  ;D  ;D

Sve u svemu Sarajlije su pravi domaćini i pozicija kampa je extra.. Sve pohvale!!

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Sve je bilo extra!Jedina zamerka je za pucace,koji su bili bas neumorni.Posebno onaj jedan koji je turirao cele noci.

Znam da toga ima na svakom skupu,ali sve treba da ima svoje granice.Mnogo ljudi je doslo iz daleka,pa nije lose malo i odspavati pre ponovnog putovanja.

Sve ostalo,-domacini,lokacija,provod=ODLICNO!

• U prolazu, 53 postova

Sve je bilo extra!Jedina zamerka je za pucace,koji su bili bas neumorni.Posebno onaj jedan koji je turirao cele noci.

Znam da toga ima na svakom skupu,ali sve treba da ima svoje granice.Mnogo ljudi je doslo iz daleka,pa nije lose malo i odspavati pre ponovnog putovanja.

Sve ostalo,-domacini,lokacija,provod=ODLICNO!

U potpunosti se slazem sa Joskom i da dodam da bi mnogi organizatori moto skupova mogli da se nauce kako se to radi od ovih ljudi iz Sarajeva.Da ne pomisli neko da ovo kazem zato sto je vecina stvari bila dzabe(klopa,cuga i kafa) vec zato sto je ovo bio najsrdacniji docek.Posto ne pripadam ni jednom klubu i ne poznajem nikog svo njihovo interesovanje za mene se zavrsava nakon naplate ulaznice sto ovo puta nije bio slucaj.Nisam jos ni cestito  odabrao mesto za sator a PEDJA SOKO sa osmehom od uva do uva nam pozeleo dobrodoslicu sa naramkom ,,pive''.Sarajlije svaka Vam cast,svim silama cu se truditi da se vidimo i dogodine.nadam se u jos vecem broju jer to zasluzujete.To sto sam spomenu samo jedno ime tj. nadimak ne znaci da ostali su momci manje domacinski raspolozeni naproti ja im samo ne znam imena(moja greska).Na samom ulazu nas je docekala isto tako nasmejana momcina koja je htela da mi napije zenu odlicnom domacom rakijom valjda da mi pomogne da je ranije uspavam da bi mogao da disem punim plucima ali nazalost nije uspeo jer i njoj se sve svidelo... 

• U prolazu, 91 postova

Stigo i ja iz Sarajeva skup je bijo odlican organizacija super ove godine kao i prosle nije nista zatajilo organizacija na nivou mjestani gostoprimivi i spremni da pomognu program super hladno pice dosta tocionoca dovoljno bonova nije bilo cekanja da ti pivo natoce a ukoliko treba i za sto da ti ga donesu paprikas odlican ulaz za motore 5.Km.sve u svemu vise nego dobro odradjen skup zahvaljujem se Pedji i njegovoj ekipi na dobro odradjenom poslu vidimo se sledece godine i nadam se da cemo doci u jos vecem broju mada nas je i ove godine bilo 15.iz MK-ARHANGEL sto nije malo sobzirom da smo stigli sa svi strana svijeta

• U prolazu, 70 postova

Nisam neki pisadzija ali ko nije bio i ne zna kako je bilo.

pozdrav Pedji i veliki pozdrav mojim prijateljima iz Smedereva i Smederevske Palanke.

Skup i druzenje do ludia.

:) :) :)

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS

HVALA BRACO,BILO MI JE ZADOVOLJSTVO UGOSTITI VAS,DRUZITI SE I UZIVATI SA VAM PREDHODNA 3 DANA!

POZDRAV-MK "IL PARADISO" ISTOCNO SARAJEVO

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: honda silver wing 500

evo da se javim sa malo zakasnjenja. Oko kompletnog skupa, mislim sta reci!!!!! DO JAJA BRACO, DO JAJA!!!!!!!!! Ako bog da srece i zdravlja vec se spremam za sledecu godinu (nije sala)!!!!!

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: honda silver wing 500

a za moj i Stevicin dozivljaj na Romaniji planini, e to je duga prica i mogao bih kuckati dva dana, al i to je extra ispalo jer smo se tad upznali i postali veoma dobri drugari jer je Stevo jedan pozitivan lik s kim nikad nije dosadno, cak i kad masinica nece da upali posle svih pokusaja. Koristim priliku da se zahvalim srdacnim ljudima sa pomenute planine jer su nam izasli u susret prvo za kablove a posle i za cuvanje motora. pozdrav za sve clanove IL PARADIZA kao i za ljude koje sam upoznao a posebno za Stevicu i ekipu iz Smedereva (MK ULICNI BORAC), strava ste!!!!!!!!!!!

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: HONDA SILVER WING 600

Moj 10-ti skup ove sezone i ubjedljivo najbolji,sve na nivou ,svaka čast ! sve pohvale za MK IL PARADISO ;) ;) ;) ;) ;) ;)

• U prolazu, 70 postova

a za moj i Stevicin dozivljaj na Romaniji planini, e to je duga prica i mogao bih kuckati dva dana, al i to je extra ispalo jer smo se tad upznali i postali veoma dobri drugari jer je Stevo jedan pozitivan lik s kim nikad nije dosadno, cak i kad masinica nece da upali posle svih pokusaja. Koristim priliku da se zahvalim srdacnim ljudima sa pomenute planine jer su nam izasli u susret prvo za kablove a posle i za cuvanje motora. pozdrav za sve clanove IL PARADIZA kao i za ljude koje sam upoznao a posebno za Stevicu i ekipu iz Smedereva (MK ULICNI BORAC), strava ste!!!!!!!!!!!

Misim sta reci  :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja