Direktor 217 Napisano Octobar 3, 2017 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, Prodajem crnu, sjajnu kacigu Shoei GT-Air u M veličini. Kaciga je u odličnom stanju, nema ogrebotina i nikada nije pala. Uz kacigu ide i Interphone F5XT Bluetooth komunikacija i Shoei PRO SOUND AUDIO KIT (kvalitetniji zvučnici i mikrofon dizajnirani baš za Shoei GT-air kacigu). Cena za komplet: 400€ Nikola tel. 0641677075 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Octobar 4, 2017 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno isti set-up. GT-Air i Interphone F5 sa Pro Sound zvucnicima. Sjajan kvalitet zvuka ko voli da uziva u muzici dok se vozi. Koliko je stara kaciga? Koliko si je sezona nosio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 4, 2017 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta samo Interphone F5XT? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Octobar 5, 2017 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Don_Jefta je napisao: Potpuno isti set-up. GT-Air i Interphone F5 sa Pro Sound zvucnicima. Sjajan kvalitet zvuka ko voli da uziva u muzici dok se vozi. Koliko je stara kaciga? Koliko si je sezona nosio? Ma setup je vrhunski jedino sto sam se malo smorio od stalnog skidanja i stavljanja kacige pa sam rešio da se prešaltam na flipup varijantu (neki kompromis mora da se napravi ;-) ). Kaciga je korišćena sezonu i po. Kupljena je u Motolandu, mislim da imam negde i račun, baš ću da pogledam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Octobar 5, 2017 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, gojko je napisao: Koliko kosta samo Interphone F5XT? Pa može i ta varijanta (mada mi se ne razbucava kaciga :-) ) U toj varijanti: Interphone F5XT Bluetooth komunikacija i Shoei PRO SOUND AUDIO KIT - CENA: 100€ Kaciga Shoei GT-Air - CENA: 320€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Octobar 16, 2017 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Komunikacija je prodata tako da ostaje samo kaciga. Kaciga Shoei GT-Air - CENA: 300 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Maj 22, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Počela je nova sezona. Možda nekome baš treba ova kaciga. Kaciga je u perfektnom stanju, kao nova. Nova cena: 285€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 265 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...