dejanpetrovic 9 Napisano Septembar 29, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Dejan iz Sokobanje,imam 30god,ozenjen,otac dvoje maloletne "deci".. limar i svasta drugo po zanimanju. trenutno vozim skuter Peda Gp 50 i pokusavam da napravim neku paklenu masinu od MZ-a Trophy 175..kao i mnogi nikada se nema dovoljno za ono sto mi se svidja pa se snalazim.inace obozavam motore od kada "znam za sebe", dugo sam vozio apn 4 i razne druge motore..i jace i slabije.nadam se da cu ovde pronaci odgovore na neka pitanja koja imam u vezi starijih masina kao sto je MZ 175...ahoj Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Septembar 30, 2017 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Imas MZ sekciju gde ces odgovore sigurno naci... Bar dva puta godisnje dolazim u Sokobanju, uzivam kraj Moravice, setam do Ozrena, Ripaljke... Divnu prirodu i ljude imate! Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Septembar 30, 2017 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja trenutno malo odmaram u banji, daj neki savet sta gde kako obici. Dobrodosao na forum i bolje izbacuj slike te prerade nego skutera:-). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Septembar 30, 2017 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo par mesta meni lepih, peske, kroz Zupan plazu, preko novog viseceg mostica u restoran "Pecina" na lepinju sa kajmakom i sladoled... Takodje peske (glupo je voziti i propustiti nesto) kraj Hajduk Veljkove cesme, kroz "Borice" na Ozren do vodopada Ripaljka (ako ima vode onda pada! hhhh) iznad kojeg imas restoran sa prelepim jezercetom gde su pastrmke na dohvat ruke... Na veceru u "Staru Vodenicu" kod Coleta! Retro restoran prelepog ambijenta, na ulazu u banju od Aleksinca... Soko Grad naravno, setnja je ono sto je imperativ... P.S. slika jezerceta na Ozrenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanpetrovic 9 Napisano Septembar 30, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam...evo Nenad je nabrojao dosta lepih mesta,ja bih mozda dodao Vrmdzansko jezero koje je dosta lepo i gore ima restiran u etno stilu,Vodenica... A ima jos nekih stvari.Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanpetrovic 9 Napisano Septembar 30, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna slicica prerade,mnogi ce me kritikovati sto sam ga prepravio ali vec je bio prepravljen a ja patim da imam "bobbera" pa cu se potruditi i da ga napravim... Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Septembar 30, 2017 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Vrmdze :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanpetrovic 9 Napisano Septembar 30, 2017 bobber-man, 52 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: MZ es 175 bobber Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Vrmdze .Ooo...komsija???Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...