themici86 11 Napisano Septembar 17, 2017 (promenjeno) U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi prednji stapovi za triumph trident 900. Imao sam blagi udes i stapovi su prsli. Nema ispravljanja. Pa ako ima neko iste da ponudi. Ili ako mogu da se stave sa nekog drugog motora bilo bi dobro da mi kaze. Pozdrav za sve Promenio Septembar 17, 2017 član themici86 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 18, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Stapovi sigurno pasuju od mnogih motora, to je klasicna 43mm teleskop viljuska , samo je pitanje da li ce moci sa stapovima da se upasuje kacenje kocionih klesta i polozaj diskova na tocku, pa ces zato morati komplet sve da menjas (viljusku sa klestima i tocak sa diskovima) evo nasao sam na netu neki spisak, ali treba to proveriti svakog ponaosob Honda VFR800Honda CBR600F4iHonda CBR 1100XXSuzuki RF 900RSuzuki GSXR750/1100 88-90, GSXR 600 SRAD Suzuki Bandit 1200 Yamaha R6 99-04Yamaha FZR1000 89-90 Kawasaki ZZR 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 18, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja štapove skinuti sa suzukija sv 650, neznam dali pašu. Sent from my MI MAX using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 18, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne pasu, SV650 ima 41mm stapove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 18, 2017 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan OkПослато са GT-P5110 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
themici86 11 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Biker-Boy moje cizme su ostale dobre nakon udesa. ono sto me sad zanima je da li postoji mogucnost stavljanja drugih stapova u te iste cizme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 18, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E to je vec druga stvar, ja sam mislio da su ti i cizme stradale, pa bice mnogo teze skontati cije stapove bi mogao ubaciti, to ce morati prakticno da se isproba na licu mesta, ljudi uglavnom menjaju komplet viljusku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
themici86 11 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker-Boy je napisao: E to je vec druga stvar, ja sam mislio da su ti i cizme stradale, pa bice mnogo teze skontati cije stapove bi mogao ubaciti, to ce morati prakticno da se isproba na licu mesta, ljudi uglavnom menjaju komplet viljusku Da,ali kod nas se jako tesko nalazi cela viljuska. A ako je nadjes ljudi traze para kao da kupujem bubreg. Stupio sam u kontakt sa jednim likom iz Engleske koji bi mi poslao celu viljusku sa tockom za 200e. Ukoliko ne nadjem nesto jeftinije kod nas uzecu od njega. U svakom slucaju hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 18, 2017 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, u vecini slucajeva, viljuska je prva koja strada kad se desi saobracajka. Ako ti daje komplet viljusku sa kocionim klestima, tockom i diskovima to je ok dil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
themici86 11 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva klesta. Samo vile i felna. Jedan decko mi je nudio samo vile za 250e. Sto je mnogo mnogo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...