nessa 78 Napisano Septembar 16, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam Nikon D80 Ii18-105 objektiv. Primetio sam na poslednjem fotkanju da mi je u levom donjem uglu mutna slika, pokušavao da obrišem i spoljni i unutrašnji deo objektiva - bez promene. Ima li neko savet kako ili čime da obrišem staklo u samom aparatu a da ne napravim neki veći karambol? Preporučuju neku duvaljku, to nemam. Ili da se obratim nekom obližnjem servisu za pomoć ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 16, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan mekana cetkica. mozda ti zena ima u priboru za sminku. samo pazljivo. nece staklu biti nista ali nemoj biti grub. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 16, 2017 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Staklo u samom aparatu nemas potrebe da brises to je samo ogledalo i ono ne utice na fotografiju, senzor je taj koji to moze napraviti problem. Za pocetak najbolje ti je da probas sa nekim drugim objektivom pa ako je isto onda pravo u servis na ciscenje senzora, nije to skupo ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Septembar 21, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Objektiv sam istanjio brisajući - ništa Nemam drugi objektiv, odneću u servis da ga pogledaju, moraću da sredim to što pre. Hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Septembar 29, 2017 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Btw, jel može neka preporuka za servis u BG-u a da rade i subotom? Uglavnom rade pon-pet od 9-17h kada sam i ja na poslu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 29, 2017 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan DSLR servis Banjica. Evo i ja od ponedeljka nosim svoj Nikon na ciscenje senzora, sada imaju akciju cini mi se 2000rsd ... Vidim da svi imaju reci hvale za njih. Posle 40 000 fotki, bezbroj menjanja objektiva u neverovatnim uslovima, trebalo bi malo da se ocisti pa da teramo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19367 Napisano Septembar 30, 2017 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li rade čišćenje senzora i za prosumer klasu aparata (konkretno, Canon g17), zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19367 Napisano Octobar 11, 2017 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odbili ... Samo dslr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...