LiMa 160 Napisano Septembar 8, 2017 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan U mom vlasnistvu god dana. Kupljena iz oglasa sa foruma.Upravo se vratio sa Stare Planine, sa vrha- MIdzora, tura od cca 700+km. Potrosnja ne prelazi 4L, ni terenske ni asvaltne voznje. Vozi se svaki dan. Prva boja.Gume Mitas.Prodaja iz razloga zvana kurbla Nije to za mene.Potrebna odjava tablica no otom potom, prvo da se nadje kupac. Motor se nalazi na Cukarici. Cena za forumase 900 € 066 90 80 737 Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi se ja rado vratio na XT... Nego, daj malo nekih detalja... Koliko je prešao, koje je godište, u kakvo je stanju mašina, u kakvo su stanju lanac i lančanici, pločice... To što je prešao turu od 700 km nam apsolutno ništa posebno ne govori o motoru, osim da može da se vozi 700+ km... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Septembar 9, 2017 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti prilike 1989 god 54 000 + km Zaboravio sam da dodam, imam originalni auspuh, far sa maskom i blatobran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 9, 2017 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Imam za taj motor karburatore 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12936 Napisano Septembar 9, 2017 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska stvar, jednostavnije ne moze a kvalitetno izvedeno. Posle 30 godina eksploatacije, remontujes ga za sitne pare i traje jos 30 godina, ostavis ga deci, svi ce da lebde iznad gradova a ovo ce ici po zemlji 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 9, 2017 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, bocca_bastard je napisao: LIma ja sam zaintersovan u principu Pa zar opet crveni? Nisu tu čista posla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Septembar 9, 2017 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Ciji je bio motor? koji je to oglas sa foruma? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Septembar 9, 2017 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je XT koji je vozio Kolew, evo ga oglas od prošle godine ovde. Dok je bio u Beogradu, probao sam ga kratko, išao OK, potezao dobro... sređivao je on to pedantno a i vozio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Septembar 10, 2017 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Tu je LiMa Jeste motor od Kolew-a kupljen i od tada zamenjeno sledece: Servisiran kod Elvisa u ZA po preporuci. Covek zaista od reci i postenja. -pick up -kapica svecice -svecica -sajla dekompresora -sajla kvacila -km sajla (ne radi jbm li ga sto, no nova je) -sajla obrtomera -filteri tecnosti/ redovan servis Dodacu ako sam sta zaboravio... Stop svetlo ne radi, napred samo dugo... Najradije bih se pozabavio motorom sam, no nemam znanja ni vremena, a isto tako ne mogu da ostavim motor u servisu par meseci jer mi je to prevozno sredstvo i zavrsava mi posao.... Pozdrav!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Septembar 10, 2017 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, LiMa je napisao: -km sajla (ne radi jbm li ga sto, no nova je) Dodacu ako sam sta zaboravio... Stop svetlo ne radi, napred samo dugo... Najradije bih se pozabavio motorom sam, no nemam znanja ni vremena, a isto tako ne mogu da ostavim motor u servisu par meseci jer mi je to prevozno sredstvo i zavrsava mi posao.... Ako sajla nije dobro legla u pinjon, kilometar-sat ima tendenciju da ne radi znači proveri kako ulazi i kako je pričvršćena sajla na km-satu kao i na pinjonu u prednjem točku. Postoji još i slaba šansa da se u pinjonu polomio ili razlokao žljeb ali to je malo verovatno. Probaj prvo da promeniš sijalice, za štopaljku postoji još i mogućnost da je prekidač stop svetla, za far napred skoro 100% sijalica, odnosno vlakno za oboreno. Ako nije sijalica onda očisti kontakt prekidača oboreno/dugo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 11, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jel pozadi lampa od stop svetla polupana ili si je skinuo? Sto se tice km sajle, ukoliko je sajla dobra i lepo ulazi, onda je problem ili do pinjona ili do samog sata. Trece nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Septembar 11, 2017 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nova info- nije potrebna odjava s obzirom da su tablice oduzete zbog neregistrovanja od vise od meseca dana. Novom vlasniku idu nove tablice.... Nazad je lampa pukla od vibracija, i koliko se secam samo je zalemjena bila, nema grla za sijalicu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Septembar 18, 2017 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za mali gradski auto u ceni motora igra ulogu, Do 1.6 cm3, tng ili diesel! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Septembar 29, 2017 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja aktuelna dok je vreme dozvoljava voznju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Octobar 9, 2017 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Up! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 2, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je moj san!!!!Kad sredim Hondu i malo naucim bolje da vozim kupujem ovako nesto makar zemlja gorela posle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Februar 2, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ma batali vise da je sredjujes, nego mlati pare u sibiru i uzimaj, sa ovim muke neces da umas.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 2, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne proda dok ja uzmem jos koju platu moja je!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Jun 2, 2018 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Motor je ponovo na prodaju! Zbog ucestalih putovanja nemam vremena da se pozabavim i vozim ga! 066 90 80 737 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Jun 16, 2018 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za TV, neki dobar, bez ili sa vasom doplatom, Svetsko je u toku, a moj je crk'o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 17, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Је л' мора ТВ да ради? Имам у подруму један ЕИ Ниш... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Jun 18, 2018 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Mora da radi kao Yamaha!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 18, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Е, еби га сад! Таман сам ти нашао једног к'о Хонда! Само реглер да промениш... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Septembar 20, 2018 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan 800E Video saljem na viber/WA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...