N.F.S. 21634 Napisano Septembar 2, 2017 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pogibe mi sinoc dobar drug i prijatelj, Dusan Nikolic, vozio cbr1000f... Nisu mi okolnosti poznate, udario u parkiran auto posle gruzanskog jezera, ka Kragujevcu smer. Svu opremu na sebi imao... Dvoje male decice iz sebe ostavio. Laka ti zemlja Dule... I gas i kocnica su u nasim rukama drugari, kada me neko pita koliko sam vozio odgovaram da je bitno koliko predjoh, ne kojom brzinom... Umem i iza kamiona da se "vucem" par kilometara, trazim sigurno mesto za preticanje, ja ipak vozim oba roditelja mog deteta.. Sto puta receno ali opet, manje gasa drugari, manje... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Septembar 2, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Septembar 2, 2017 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam tim putem mnogo puta aj sto seku krivine domaci nego i parkiraju ladno isprd dvorista na putu sto kola tako i traktore cisterne-one za mleko i sve ostalo.Oni su du domaci pa mogu se bahate.Ja sam bukvalno uso coveku u dvoriste jer su golf i pajero trkali sva sreca iso oko 40km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgzigi 44 Napisano Septembar 2, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: All around the world Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Rekose da je kec bio parkiran u sred krivine na putu . Laka mu zemlja i siroki mu putevi Gospodnji Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 2, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i prijateljima. Samo defanzivna vožnja. Nepismeni su većina u Srbiji! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 2, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, kgzigi je napisao: Rekose da je kec bio parkiran u sred krivine na putu . Laka mu zemlja i siroki mu putevi Gospodnji Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka ako je ovo tačno prvi kupujem oklopljeni moto tenk pa razvaljuj neprijatelja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Septembar 4, 2017 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo vesti sa par slika, ne vidim prednji kraj ali mi felna deluje cela, po sredini auta.... Kao da ga je zaslepeo neko. Ehhh Dule, kakvih je planova imao, razvio posao sa aluminijumskim ogradama, od njegovog rada vise je porodica lepo zivelo, pomagao i vise nego sto je od njega trazeno. Danas je sahrana, tuga velika... Ovo je treci prijatelj koji na dva tocka ode, sve sam nekako tesko proziveo ali njegova me smrt bas poremeti i slomi... https://www.ikragujevac.com/vesti/47518-tezak-udes-poginuo-kragujevcanin-u-tragediji-kod-gruzanskog-jezera-foto.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoni-kg 5 Napisano Septembar 8, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Neka je laka zemlja mom zemljaku... veliki radnik i dobar covek ode....saucesce porodici!. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...