doctorr67 6 Napisano Avgust 27, 2017 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Yamahu TDR 125 registrovanu u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piratmali 8 Napisano Septembar 2, 2017 U prolazu, 44 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Koje godište te zanima i u kakvom stanju a da ne pitam i koliko novca si spreman da izdvojiš? Pitam sve to jer imam TDR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 3, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja da pitam nešto vlasnike jesu li svi tdr 125 dvotaktni ili se neke godine prelazi na 4takta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Septembar 3, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Svi su dvotaktni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 3, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako onda imaju tako malo konja na oglasima prodavci navode 10 ili 12ks da nije to greška toliko ima i moja stara Honda cm125t iz 82 GOD cetvorotaktna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Septembar 3, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ti ja to pojma.. Moja je 2000 god i ima 9.3 kw... Stariji modeli, npr "belgarda" imaju vise konja i to ide mozda malo bolje nego moja, ali moja ne zaostaje mnogo.. Imao sam prilike da uporedim... Ja mislim da je to otprilike ta konjaza za A1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Septembar 3, 2017 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, piratmali said: Pozdrav, Koje godište te zanima i u kakvom stanju a da ne pitam i koliko novca si spreman da izdvojiš? Pitam sve to jer imam TDR. Noviji modeli u delta box ramu sa paok točkovima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexx 5 Napisano Septembar 11, 2017 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan za razna trzista imaju razne konjaze. isti motor postojao je u verzijama od 12 do 30 ks - OEM. oslobadjanje restrikcija: elektronika u obrtomeru, cdi, power-valve pozicija, razne pregrade u auspuhu .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 11, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan On 8/27/2017 at 8:00 PM, doctorr67 said: Kupujem Yamahu TDR 125 registrovanu u Srbiji. Moj prijatelj prodaje jednu. 063-822-7211, Trile. Sređena je i vozi se redovno, ne znam da li je registrovana ili je istekla. Na njega se vodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Septembar 11, 2017 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam već kupio jedan TDR u sasvim solidnom stanju (nevin) nije otvaran.... nije kriv...... Hvala na informacijama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Septembar 11, 2017 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctorr67 6 Napisano Septembar 13, 2017 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...