demro.st 435 Napisano Decembar 2, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan aktuelna prodaja ....ubijam dosadu pa ,,,,ako smeta neka me odgovorni brise sa top liste.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 3, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav moj motor i hiljadau evra moje doplate dal ima neko nesto da ponudi znaci oko 1800... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan zar niko nece kes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Decembar 5, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam hteo ali jos malo ti fali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 5, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, duledjo je napisao: ja sam hteo ali jos malo ti fali necu ponovo na ovo...idem u mirnije vode coper ko penzioner... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Decembar 5, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan A prodao kruzera i to kakvog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10657 Napisano Decembar 5, 2017 Hronični Motociklopata, 7392 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, demro.st je napisao: necu ponovo na ovo...idem u mirnije vode coper ko penzioner... Moze i GSXF da se vozi u penzos stilu, samo ga ne zavrci preko 5-6 hiljada obrtaja i lepo uzivas u opustenoj voznji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15222 Napisano Decembar 5, 2017 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, hard_rock je napisao: A prodao kruzera i to kakvog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Decembar 5, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, bdada said: Prodao je covek Intrudera u extra stanju i kupio ovaj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15222 Napisano Decembar 5, 2017 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, hard_rock je napisao: Prodao je covek Intrudera u extra stanju i kupio ovaj motor. Znam celu pricu ali nemam reci da opisem,ej,Intrudera i ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Decembar 5, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bdada said: Znam celu pricu ali nemam reci da opisem,ej,Intrudera i ... Ih,nije to nista,cuj ovo.Moj drug je svojevremeno zamenio rasni trkacki Kreidler Van Veen za neku serijsku budzevinu od Tomosa.Dobio je jos neke dzidza- midze uz Tomos kao oni indijanci na ostrvima sa kojima su ih podkupljivali spanski konkvistadori u zamenu za zlato.Neoprostivo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15222 Napisano Decembar 5, 2017 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, nenada je napisao: Ih,nije to nista,cuj ovo.Moj drug je svojevremeno zamenio rasni trkacki Kreidler Van Veen za neku serijsku budzevinu od Tomosa.Dobio je jos neke dzizda- midze uz Tomos kao oni indijanci na ostrvima sa kojima su ih podkupljivali spanski konkvistadori u zamenu za zlato.Neoprostivo! Dali to ljudi rade sto neznaju ili da nas nerviraju!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Decembar 5, 2017 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, bdada said: Dali to ljudi rade sto neznaju ili da nas nerviraju!? I jedno i drugo,rekao bih. Dogadja se da dobra stvar bude u pogresnim rukama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15222 Napisano Decembar 5, 2017 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, nenada je napisao: I jedno i drugo,rekao bih. Dogadja se da dobra stvar bude u pogresnim rukama. Kod Janka bar ne bude dugo Izvini Djemro morao sam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 6, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, hard_rock je napisao: Prodao je covek Intrudera u extra stanju i kupio ovaj motor. kad se nesto mora iako mi se srce cepalo. prodo sam a sad jbg krecem od pocetka,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 6, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, bdada je napisao: Znam celu pricu ali nemam reci da opisem,ej,Intrudera i ... brate prodo sam ja vec tri sedovke i to je bio vrh od motora ,,,prodo sam tri tdm prodo dam virago i en 500,,,dal da pisem dalje ....na svakom sam ,,,,,,,,,e sad je dosao kraj,,,,pocinjem ponovo da skupim nesto i da .....se konacno skrasim.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 6, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, bdada je napisao: Kod Janka bar ne bude dugo Izvini Djemro morao sam znam ,,,,nemam sta da izvinim al cilj koji je bio preda mnom je opravdao sva sredstva i cilj je postignut ..sa prodajom intrudera a sad .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15222 Napisano Decembar 6, 2017 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, demro.st je napisao: i da .....se konacno skrasim.... Onda polako,ne uzimaj bilo sta da se resis Suzane,opet ces izbijati oci,kes ili ono sta zelis! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 8, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan evo spustam ...ako neko nesto ponudi iako sumnjam 680.?????????ha smesno i zalosno po mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 8, 2017 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolega neznamo se licno,a ni ovako preko foruma... ovo je samo dobronameran savet ako vec planiras da das 1K eura doplate,pokusaj na polovnim automobilima,gledaj sta ti se svidi od motora u cenovnom rangu od 1500-1800e i ponudi redom na svaki oglas,nekom mozda resava 1000e doplate i neki motor kojim moze da se vozika... ovde na forumu je "trziste" ograniceno i uglavnom svi trguju dosta skuplje i mladje motore. samo uzalud ubijas cenu sam sebi,jer mislim da se nece prodati ovde na forumu,jer iskreno to je jedan od bas neprodajnih modela,secam se da je drugar pre 8 godina jedva nategao 1000e za njegov za kes pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 8, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan da mogu izbriso bi ovaj moj oglas skroz al neznam kakpo da se visee ne brukam... kako da izbrisem sve<<<<<<<<<<<<<<<????pozdravi . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 10, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan današnja akcija do 18 h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 11, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ode...srecne kilometre novom vlasniku ,,,moze LOCK 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 11, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, demro.st je napisao: ode...srecne kilometre novom vlasniku ,,,moze LOCK ooo Janko, jeli moguće da si se ti rešio tog motora nakon 5 strana oglasa na forumu...? Srećno novom vlasniku, a tebi, Janko, želim da sada pazariš nešto što ti odgovara i da se skrasiš malo sa menjanjem motora za neko duže vreme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10657 Napisano Decembar 11, 2017 Hronični Motociklopata, 7392 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Svi mi imamo po malo Janka u krvi, ja bi menjao motor svake godine, ima toliko puno motora a zivot je samo jedan, a sve bi da ih probam i izvozam Srecno Janko u novim moto kupovinama, ona Yamaha super izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...