peanut 10 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Valjevo Motocikl: Harley Davidson XL883L Prijavi odgovor kao problematičan Moje ime je Dimitrije ali svi me zovu Mita. Cesto sam nailazio na ovaj forum trazeci odgovore na neka pitanja. Evo danas sam nasao vremena da se i uclanim pa je red i da se predstavim. Ime vec znate, iz Valjeva sam imam 30 god. Motori su moja velika ljubav, otkad znam za sebe. Takodje, to mi je i jedino sredstvo prevoza tokom cele godine (ukoliko je moguce). Trenutno vozim Harley Davidson Sportster 2006. god. i prezadovoljan sam! Radujem se druzenju sa svima vama, a ako neko dolazi sledece nedelje u Valjevo na skup, vidimo se! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 22, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Odlicna Harlejka P.s. Ja sam u Valjevu za vikend i mozemo popit pivo na skupu hehehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Сплинтер 59 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па комшија, добро дошао на форум. Имаћеш овде свашта нешто да прочиташ, али чини ми се веома мало везано за твој мотор. Путописи су фантастични. На неке теме нећеш бити у могућности да оставиш свој коментар док не испуниш квоту постова ( не знам колика је). Имаћеш прилику да видиш много лепих фотографија. Имај на уму да поштујеш ауторска права тј. качи само своје фотографије. Па тако . . . уживај! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peanut 10 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Valjevo Motocikl: Harley Davidson XL883L Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Splinter je napisao: Па комшија, добро дошао на форум. Имаћеш овде свашта нешто да прочиташ, али чини ми се веома мало везано за твој мотор. Путописи су фантастични. На неке теме нећеш бити у могућности да оставиш свој коментар док не испуниш квоту постова ( не знам колика је). Имаћеш прилику да видиш много лепих фотографија. Имај на уму да поштујеш ауторска права тј. качи само своје фотографије. Па тако . . . уживај! Hvala, nadam se da hoću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peanut 10 Napisano Avgust 22, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: Valjevo Motocikl: Harley Davidson XL883L Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, draki je napisao: Dobro nam dosao Odlicna Harlejka P.s. Ja sam u Valjevu za vikend i mozemo popit pivo na skupu hehehe Ako me vidiš, slobodno priđi. Da popijemo po jedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 22, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, peanut je napisao: Ako me vidiš, slobodno priđi. Da popijemo po jedno. U to ne sumnjaj Nisam stidan kada je u pitanju novo prijateljstvo sa kolegom motoristom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 22, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan kao prvo dobrodosao .... lepo se zabavi ovde Pre sat vremena, draki je napisao: U to ne sumnjaj Nisam stidan kada je u pitanju novo prijateljstvo sa kolegom motoristom haahha, kako si se samo stideo mene pa nisi hteo ni pred oci da mi se pojavis pamtim ja hahahha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 22, 2017 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, vortex4borg je napisao: kao prvo dobrodosao .... lepo se zabavi ovde haahha, kako si se samo stideo mene pa nisi hteo ni pred oci da mi se pojavis pamtim ja hahahha Samo ti meni staji na muku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Avgust 22, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, draki je napisao: Samo ti meni staji na muku ocu ocu, samo zato sto te volim ma ima dana bice sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...