_AlexA_ 26 Napisano Avgust 19, 2017 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem kacigu jet ili 3/4 bez vizira koja ima tanak zid. To su old school kacige, starijeg datuma. Unutrašnjost i sam izgled kacige nije mnogo bitan, bitno je da spada u kategoriju koju sam spomenuo. Kontaktirajte me na 062/88-434-88 poziv, sms, viber Ima i primer na fotografiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Avgust 19, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovakve modele u moto land-u na nekoj akcijiПослато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Avgust 20, 2017 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem nešto u tom fazonu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Avgust 20, 2017 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Mada je na slikama nekako muzgava kaciga je, bukvalno, par puta nošena i nema oštećenja ni spolja ni iznutra. Tvoja je za 20 e + poštarina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 20, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre par godina, tacnije 2011 ili mozda 2012 sam u Louisu kupio Hihgway 1 model Retro, kostala je tad oko 45evra, bas onakva kakvu ti trazis, tanki zidovi, prijanja uz glavu tj obraze, lagana i moze da se skine kacket, evo i fotke. Vise je nema u Louisu ali jako slicnu njoj proizvodi MTR , mislim da ima malo deblje zidove, koliko sam spazio kod drugara. U svakom slucaju pregledaj Louis a i desavalo se da naletim na KupujemProdajem na takve kacige. https://www.louis.eu/produkte/jet-helmets-police-helmets/833?brand=51&gender=&size=&colour=&price=&universal_articles=&page=1&sort=price_asc#article_list https://www.louis.eu/produkte/jet-helmets-police-helmets/833?brand=30&gender=&size=&colour=&price=&universal_articles=&page=1&sort=price_asc#article_list P.S. Ukoliko se odlucis za neku iz Louisa, obavezno odaberi drzavu Nemacku, jer ove prikazane cene su ako kupujes online i van tih navedenih drzava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Avgust 25, 2017 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dragane , haval ana ponudi ali nije to ni priblizno taj fazon, jeste jet kaciga ali nije 3/4 i nije slim fit, tako da mi je apsolutno ne odgovarajuća. Thtrotle Adict , da ima jedan model na Louisovom katalogu i sasvim je lepa cena joj je oko 55 evra. No ja generalno jurim kacige koje su nosili naši očevi pa čak i dede, stare ofucane kacige koje su spremne da se uradi na njima remont U svakom slučaju hvala na odgovorima, valjda će se javiti neko ko bi prodao takvu kacigicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 25, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Znam na koje kacige mislis, drugar je kupio na buvljaku za 200rsd, mozda ima na Najlonu u NS.Proveri u AMS bile su te kacige i znam da ih je bilo na gomili u SSUP u Sr. Kamenici.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...