tibor 468 Napisano Avgust 9, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan traktor kupljen od prvog vlasnika, covek ciji je traktor bio, preminuo je pa sam od njegovog sina ga kupio preko resenja ostavinske rasprave. Stari vlasnik takodje iz Temerina. kupljen je u aprilu, i zbog nedostatka novca ga prodajem. u njega ulozeno oko 1200e za cega posedujem dokumentaciju, prednje gume, kompresor sa celom pratecom instalacijom, filteri, ulje, pumpa za gorivo, termostat, .. .. vidi se da je nov i malo koristen. sve dodatne informacije na broj telefona 1986-o godiste, 1300 radnih sati, nije farban, kupljen nov u Srbiji cena 4000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8641 Napisano Avgust 9, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ista priča, kupljen prošle godine. Cenu neću da komentarišem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13126 Napisano Avgust 9, 2017 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam provalio da je ovo trocilindras. Bio sam ubedjen da ima cetiri. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...