koma 736 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto posle cele zime provedene u garazi i sastavljanju masina posle puta do Japana, resismo da im malo protegnemo nogice. Isli smo malo do Tare a da nam ne bude dosadno poveli smo Svabu, cisto da imamo skim ( koga ) da zajebavamo ;D Salu na stranu, dobar je bio mali, sve pohvale. Okupljanje na OMV na Banjici odma malo posle toga mora da se malo dosteluju mashine ;D Malo se ogladnelo pa je morao u Valjevu da padne jedan zdrav sendvic sa kajmakom, duvan cvarcima i paradajzom. Amerikanac je nosio sndvic u dzepu, da ima covek, poneo za sebe. Kazem Danetu da je to taj prokleti zapad, ne znamo da li ga je on pokvario ili Djura, teska dilema Punim gasom preletesmo Golemo brdo i eto nas u Bajinoj Basti. Onda opet malo da se usteluju karburatori, da bude spreman za Taru. Posto je Afrika proradila kao sat, zadovoljstvu nema kraja. Priroda predivna, malo klizavo ali nema veze. Posto smo videli da cemo da ostanemo gladni smislili smo kako da zaradimo pare od Amera. Slikali smo ga na ovoj steni a fotke dobija kada plati jagnjetinu Sta da radis kada covek voli slavu i popularnost. Da ne bude posle da smo zaradili lako rucak, odlucili smo da malo ovim stranim turistima priredimo i drame. Znate kako ide to, malo dorucak, pa razgledanje prirode, pa taman kada se opusti malo neka dramska situacija, da se uplas,i pa onda kao sve je ok, nemoj da brines, vidis da nisi dzabe platio . Odlucujemo da skrenemo malo u offroad, zemlja, blato, bare. Bio sam iznenadjen kako je lako pristao, voli covek nego nema ko da ga izvede iz grada. Onda je nastalo blato, guranje, gume naravno katastrofalne za ovakve ulaze ali video sam da je Ameru prijalo, smeska se ispod kacige ;D Posle svega dovukosmo se na Mackat. Svaba je ko veliki covek platio rucak, hvala druze. Bilo je sve super, malo kisa na povratku ali nije strasno. Evo ga Dane sretan, zadovoljan u umoran kao i svi na kraju dana i masine iste takve spremne za pranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da nadjem kabal za sonyericsson , a cim ga nadjem kacim i ja moe slidze.....nego nek okaci Mikka da vidite da sam imao mali off road trening pre par dana....vec sam gazio po kaljugi Sto me niko nije upozorio ..... sa kakvim bozonima sam ja krenuo da se vozim....jeee strasno..... al da znaju da voze, da izaberu kafanu, a i da pojedu.......... znaju vala i to za sve pare ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 14, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan I ti znas da narucis, onako, kao svi sa zapada, knap ;D Djuro moras sledeci put i ti da krenes da bacamo malo hranu, a ne da se brukamo pred nasima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ti znas da narucis, onako, kao svi sa zapada, knap ;D Djuro moras sledeci put i ti da krenes da bacamo malo hranu, a ne da se brukamo pred nasima... MORAM DA ODGOVORIM NA OVE PROVOKACIJE..... JA nisam narucio vec sam rekao "NARUCHITE VI DA NEBUDE POSLE NARUCIOS SI MALO" NEKA POTVRDI KOMA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A Dane bi mogao da nauci da vozi tu njegovu afriku, vadili smo ga 10 minuta iz blata :o :o : ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, lepa voznja. Nego koma jer to neka copava od skutera izleda mi ko da tvoj motor oce se stromopizdi sa nje svakog trenutka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, lepa voznja. Nego koma jer to neka copava od skutera izleda mi ko da tvoj motor oce se stromopizdi sa nje svakog trenutka. napio se malo pa se oporavlja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan fino fino,,ukaljaste lepe masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 14, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, lepa voznja. Nego koma jer to neka copava od skutera izleda mi ko da tvoj motor oce se stromopizdi sa nje svakog trenutka. napio se malo pa se oporavlja ;D hahahahahahaha ajd pusti onu slibu kad sam ja ko izvidjac za americkog turistu otiso u osmatranje terena pa potopio magare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, lepa voznja. Nego koma jer to neka copava od skutera izleda mi ko da tvoj motor oce se stromopizdi sa nje svakog trenutka. napio se malo pa se oporavlja ;D hahahahahahaha ajd pusti onu slibu kad sam ja ko izvidjac za americkog turistu otiso u osmatranje terena pa potopio magare... auuuu druze izvini molim te, spremio sam je za slanje ali ne znam kako je zaostala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ti znas da narucis, onako, kao svi sa zapada, knap ;D Djuro moras sledeci put i ti da krenes da bacamo malo hranu, a ne da se brukamo pred nasima... MORAM DA ODGOVORIM NA OVE PROVOKACIJE..... JA nisam narucio vec sam rekao "NARUCHITE VI DA NEBUDE POSLE NARUCIOS SI MALO" NEKA POTVRDI KOMA!!! kad si usao u kafanu bio si ko pokiso crkveni mis, bilo mi zao pa sutiram Daneta ispod stola i kazem da narucimo knap, ko Chala, ima kao jos da se vozi itd.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D Dane i Koma, najbolji ste! :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 14, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan koma covjece!! nagao si motor najvise od kad te znam, i to bas u ovoj slici... najzad i ti da potrosis gume malo sa strane, pa makar u mjestu! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ni sumnjao !!! ;D uhhh ! bas vam zavidim ! BRAVO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ti znas da narucis, onako, kao svi sa zapada, knap ;D Djuro moras sledeci put i ti da krenes da bacamo malo hranu, a ne da se brukamo pred nasima... MORAM DA ODGOVORIM NA OVE PROVOKACIJE..... JA nisam narucio vec sam rekao "NARUCHITE VI DA NEBUDE POSLE NARUCIOS SI MALO" NEKA POTVRDI KOMA!!! kad si usao u kafanu bio si ko pokiso crkveni mis, bilo mi zao pa sutiram Daneta ispod stola i kazem da narucimo knap, ko Chala, ima kao jos da se vozi itd.. ;D ;D ja ne umem izmedju redova da citam....lepo sam vam rekao daj 2 kile mesa, a vi ni ono jedno niste mogli da sabijete, dal vas bila sramota ili sta je ... ??? bice sledeci put daj 5 karata, il pet il ni jedna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ni sumnjao !!! ;D uhhh ! bas vam zavidim ! BRAVO ! pusti te fore....nego pravo sa prvog servisa posle soma km idemo na isto mesto....pa kom opanci kom blato za vrat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ni sumnjao !!! ;D uhhh ! bas vam zavidim ! BRAVO ! pusti te fore....nego pravo sa prvog servisa posle soma km idemo na isto mesto....pa kom opanci kom blato za vrat ;D Eeeee, davno razradjen i uradjen servis, jos malo pa 2000 ! ;D samo ne znam dali rade anakee i TKC80 u dimenziji 17" 190 mislim da ce mi trebati ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E, da ! dan pre odlaska sa Komom i Danetom, Shvaba isao na pripreme !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 14, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eeeee nekom je zivot majka..... Pozdrav sa Severnog ledenog mora....ali bas me briga, za sutra najavili cak +1C.... mogu da se zezam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 14, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan eeeee nekom je zivot majka..... Pozdrav sa Severnog ledenog mora....ali bas me briga, za sutra najavili cak +1C.... mogu da se zezam.... Blago tebi ! ti se bas lepo zezas dok se mi mucimo i vozamo na 20c !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 14, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan eeeee nekom je zivot majka..... Pozdrav sa Severnog ledenog mora....ali bas me briga, za sutra najavili cak +1C.... mogu da se zezam.... Blago tebi ! ti se bas lepo zezas dok se mi mucimo i vozamo na 20c !!! ;D ;D ;D A tek sto ce biti hlado u subotu ;D ;D ;D ;D ;D http://www.hidmet.sr.gov.yu/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ni sumnjao !!! ;D uhhh ! bas vam zavidim ! BRAVO ! pusti te fore....nego pravo sa prvog servisa posle soma km idemo na isto mesto....pa kom opanci kom blato za vrat ;D Eeeee, davno razradjen i uradjen servis, jos malo pa 2000 ! ;D samo ne znam dali rade anakee i TKC80 u dimenziji 17" 190 mislim da ce mi trebati ! ;D eee ti se stvarno pravis mutav....znas ti dobro na koji sam motor mislio, na onaj sto i dolazi sa TKC80 u originalu, nemoj da mi se pravis Tosa, znasssss ....nego pravo sa prvog servisa posle soma km idemo na isto mesto....je jasno....imaju ljudi GS a voze se samo po S....jaooo...strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 15, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan E, da ! dan pre odlaska sa Komom i Danetom, Shvaba isao na pripreme !!! ;D Mikko, a gde je spasilacki helikopter koji ga je izvuko odavde? :D Nezamerite, nisam mogo da odolim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 15, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan E, da ! dan pre odlaska sa Komom i Danetom, Shvaba isao na pripreme !!! ;D Mikko, a gde je spasilacki helikopter koji ga je izvuko odavde? :D Nezamerite, nisam mogo da odolim Da je jos 5cm bila dublja jarugica poceo bi da ore onim boxerima ;) .Nije nemac bio budala kad je to kunstruisao,tek sad vidim zasto ami zapeli boxer pa boxer trazimo mu mane .Aj sad Mikko raspali kako te vredjam i pljujem i sta ti sve ne mi spocitavas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano April 15, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, da ! dan pre odlaska sa Komom i Danetom, Shvaba isao na pripreme !!! ;D Mikko, a gde je spasilacki helikopter koji ga je izvuko odavde? :D Nezamerite, nisam mogo da odolim Da je jos 5cm bila dublja jarugica poceo bi da ore onim boxerima ;) .Nije nemac bio budala kad je to kunstruisao,tek sad vidim zasto ami zapeli boxer pa boxer trazimo mu mane .Aj sad Mikko raspali kako te vredjam i pljujem i sta ti sve ne mi spocitavas. da je bila 5 cm dublja zaorao bi crash bar i donji lim ispod bloka, e a onda kad to sve otpadne zaorao bi blok i ram, nakon jos 10 cm otpao bi i ram i blok i onda bi KONACNO i ti cilindri dosli na red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...