Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 5, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A joj brate oblaci ovde malopre bila sirena za uzbunu verovatno uvode neko vanredno stanje zbog temperatur 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Avgust 5, 2017 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sirena je u znak secanja na zrtve zlocinacke i podmukle akcije "oluja" Ne ponovilo se ni sa cije strane...Sent from my GT-S7580 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 5, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au jeste bogte meni mozak otiso ,neponovilo se nikad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 316 Napisano Avgust 5, 2017 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sad dosao sa puta pa sam tek sad video i temu i sve ostalo.. Nadam se da ovo prikupljanje pomoci jos uvek traje jer sam upravo uplatio Ovo treba stalno da se organizuje, za pomoc bilo kog tipa, ako neko moze da pomogne novcano, super, a ako ne opet bilo kakva, makar i psihicka podrska i pomoc znaci.Drz se kolega, nadam se da ces uskoro ponovo stati na tockove!Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 5, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Traje jos traje.Hvali puno i vidimo se na drumu nadam se uskoro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 6, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ima li promene na stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 6, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema jos staro stanje ne mrda.Bice valjda ovih dana nesto.Poceo sam da sanjam motor nocu ccccc.Od Borzegi bi trebalo ujutru da legne posto juce nije proslo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/27/2017 at 1:52 PM, Arakis said: Verujem da ste pročitali temu na našem Forumu gde je snimljeno kako našem članu Bojanu Androvicu gori motocikl na putu po Hrvatskoj http://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=cpJWMO236c8 Drage kolege SHeLLe i savan dali su lepu inicijativu da se udružimo, pokažemo bajkersku solidarnost kao članovi ove naše bajkerske BJB Zajednice i svojim prilozima pomognemo kolegi Bojanu Androvicu iz Kragujevca da nabavi drugi motocikl. Podaci za pomoć i uplatu: Bojan Androvic Desimirovac b/b 34000 Kragujevac Crediagrikole, dinarski 330-2300103670897-93 devizni 330-2330202025789-52 a ispod su instrukcije za devizni Pozdrav i srećno! Samo da se podsetimo zasto smo ovde,danas nepromenjeno osem uplate kolege Borzegi pa necu izbacivati danas stanje nemora se gledati koliko je ko dao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11633 Napisano Avgust 7, 2017 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Boki da ne pomislis da se zene po Srbiji loze na tebe pa ti uplacuju za motor,ja sam zloupotrebio zenin racun posto moje elektronsko nesto zajebava,ajd u zdravlje pa cekamo da vidimo novu makinu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hihihihi hvala brate,lepo me nasmeja.Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 7, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bojane, postavi trenutno stanje da vidimo na koliko si i koliko jos nedostaje za neki pristojan motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo trenutnog stanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgzigi 44 Napisano Avgust 7, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: All around the world Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Evo trenutnog stanjaZnaci fali jos od mnogo do u pm Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nesto po ebay.de ima dosta dobrih a mnogo jeftinijih nego ovde +carina itd i opet mnogo jeftiniji nego ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 7, 2017 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moji gastosi ocigledno jaki na recima, a slabi na delima (za sad). Dinarci svaka cast!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bice ima jos dosta najavljeno i ja cu nesto zaraditi p valjda ce biti za nesto pristojno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, СајберГастарбајтер said: moji gastosi ocigledno jaki na recima, a slabi na delima (za sad). Dinarci svaka cast!!!!! Ima ih dosta ali neki kad se vrate sa odmora itd.Ma kako bude ja znam da moram ponovo uzjasem pa kad bude. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi ovi iz BLIC-a nisu ovoliko pomogli bilo bi jos dosta vise,jos covek pokupio ziroracune i ostalo a unakazio me i jos slika kao da me iz kontejnera izvadili sve mu j...m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 7, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Sad si postao i medijska licnost Boki :-)))Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A nauk za drugi put de vidim novinara gadjam sa cim stignem ccccc.Oce ljudi da pomognu ja da ishvalim BJB,a ono ode na sasvim drugu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgzigi 44 Napisano Avgust 7, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: All around the world Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan A nauk za drugi put de vidim novinara gadjam sa cim stignem ccccc.Oce ljudi da pomognu ja da ishvalim BJB,a ono ode na sasvim drugu stranu.Никад не веруј жени која лаже и новинарима Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 7, 2017 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je u Blicu pre tri dana i ono za telefon i ciglu. Tebe bas krenuo maler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 8, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, mradomir said: Bilo je u Blicu pre tri dana i ono za telefon i ciglu. Tebe bas krenuo maler. To to trebala da ide kako mi se izdesavale gluposti ali da su se clanovi BJB digli i pokrenuli akciju solidarnosti itd,a oni samo o telefonu gde im i rekoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 8, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Za bolesne sam vec uplacivao al' za motor???....nikad.Jbt ovo gori ko da bilo benzina u njemu.Ajd sad ozbiljno.Na devizni racun je slaba uplata zato sto nam uzumaju veliku proviziju.Zvat cu kcerku da uplati na dinarski.Nadam se da ce akcija uspeti.Veliki pozdrav svima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 8, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno,zato i jesmo bajkeri i tu gde jesmo i za bolest i za zdravlje,i za nesrecu a i srecu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...