vlajo965 89 Napisano Avgust 24, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Mene ne brine ko je uplatio a ko nije i koliko.Mene brine sto se Bojan sekira a od sekiracije otkaze cuna.Nece cuna sekiraciju.Ako ostanes bez cune dzaba ti i motor.Ovako dok cuna radi....zeno znas sta?Odo ja sa drustvom malo u djir a kad izadjes iz dvorista....pravac u ribolov.Zezam se ja Bojane.Nadam se da mi neces zameriti.Samo hocu malkice zategnutu situaciju prebaciti na zaebanciju.Nadam se da mi admini nece stati za vrat sto offujem.Kakve veze ima motor sa cunom?......osim kao dobar izgovor da se pobegne od kuce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 24, 2017 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Mene ne brine ko je uplatio a ko nije i koliko.Mene brine sto se Bojan sekira a od sekiracije otkaze cuna.Nece cuna sekiraciju.Ako ostanes bez cune dzaba ti i motor.Ovako dok cuna radi....zeno znas sta?Odo ja sa drustvom malo u djir a kad izadjes iz dvorista....pravac u ribolov.Zezam se ja Bojane.Nadam se da mi neces zameriti.Samo hocu malkice zategnutu situaciju prebaciti na zaebanciju.Nadam se da mi admini nece stati za vrat sto offujem.Kakve veze ima motor sa cunom?......osim kao dobar izgovor da se pobegne od kuce. Opet offujes ? Pa dokle vise ? Mozes samo da ofujes ako priznas koliko puta si bezao go oreko terase i bez gaca 🤣🤣Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Avgust 24, 2017 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Samo opušteno ljudi...ko ima daće,ko ne može,neće...nije sramota danas nemati...nemojte osudjivati,onaj ko ima,a neda,njegovo pravo... Ja uplatih crvenu,planiram oko 1,plata,još toliko...mislim da je sa moje strane korektno...s obzirom da mi je plata sa 500€ spala na manje od 400€...jbg ode državna firma u privatne ruke... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 24, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako nece da uplate,neka ne kenjaju. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 24, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod kenjanja povoljno prodajem 100% celuloza toalet papir, svu zaradu uplacujem na gore navedeni racun Sifra "Free Kenjatori NO CLUB" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 26, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao internet sad dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivrivs 3 Napisano Avgust 28, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki600f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima nov sam od danas jel jos uvek aktuelna ova pomoc kolegi rado cu se prikljuciti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgzigi 44 Napisano Avgust 28, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: All around the world Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima nov sam od danas jel jos uvek aktuelna ova pomoc kolegi rado cu se prikljucitiAktuelno i dalje Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivrivs 3 Napisano Avgust 28, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki600f Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala na brzom odgovoru koliko mogu pomoci cu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Avgust 28, 2017 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stivrivs je napisao: ok hvala na brzom odgovoru koliko mogu pomoci cu Najpoštenije...koliko možeš,pomogneš... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 29, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako a i ko nemoze kao da je dao,lepa rec je vrednija od svog bogatstva.Nego ljudi pao je dogovor (posto po sadasnjoj situaciji pre zime nece biti masine) da tamo naprolece se skupimo uz bajkerski pasulj ili sta se i kako dogovorimo da se druzimo,upoznamo i da mi se svi potpisete na kofer.Ako vi imate kakav predlog recite. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Avgust 29, 2017 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam svaku odluku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 29, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, shoyyka je napisao: Podržavam svaku odluku... E ti si mi blizu,cim prodjes Lukoil skrenes levo,samo pravo na raskrsnici,treca kuca sa leve strane,kad god mozes da razradjujemo taktiku cccccccc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgzigi 44 Napisano Avgust 29, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: All around the world Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako a i ko nemoze kao da je dao,lepa rec je vrednija od svog bogatstva.Nego ljudi pao je dogovor (posto po sadasnjoj situaciji pre zime nece biti masine) da tamo naprolece se skupimo uz bajkerski pasulj ili sta se i kako dogovorimo da se druzimo,upoznamo i da mi se svi potpisete na kofer.Ako vi imate kakav predlog recite.Ja sam pre za potpisivanje na neku prsatu čobančicu Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 29, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, kgzigi je napisao: Ja sam pre za potpisivanje na neku prsatu čobančicu Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka Hmmmm ,dobra ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Avgust 29, 2017 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bojan Androvic je napisao: E ti si mi blizu,cim prodjes Lukoil skrenes desno,samo pravo na raskrsnici,treca kuca sa leve strane,kad god mozes da razradjujemo taktiku cccccccc. Nemoj se iznenaditi ako stvarno svratim...počinje školska god.,biću često u KG-u PS kad ideš u goste na poklon-100g. kafe i šećer u kocke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgzigi 44 Napisano Avgust 29, 2017 U prolazu, 28 postova Lokacija: All around the world Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj se iznenaditi ako stvarno svratim...počinje školska god.,biću često u KG-u PS kad ideš u goste na poklon-100g. kafe i šećer u kockeZaboravio si ratluk hahahahahaPoslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Avgust 29, 2017 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si-rahatluk lokum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 29, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vrata su uvek otvorena,kad god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajo965 89 Napisano Avgust 29, 2017 U prolazu, 94 postova Lokacija: torino Motocikl: jin lin 250v Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Bojan Androvic je napisao: Bas tako a i ko nemoze kao da je dao,lepa rec je vrednija od svog bogatstva.Nego ljudi pao je dogovor (posto po sadasnjoj situaciji pre zime nece biti masine) da tamo naprolece se skupimo uz bajkerski pasulj ili sta se i kako dogovorimo da se druzimo,upoznamo i da mi se svi potpisete na kofer.Ako vi imate kakav predlog recite. Ako pasulj ne bude dobar....ne potpisujem hahaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 29, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, vlajo965 je napisao: Ako pasulj ne bude dobar....ne potpisujem hahaa Bice mora da bude dobar,povod je lep. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 29, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Само две уплате из иностранства... Мало разочаравајуће... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 29, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Polako Srecko, nije pitanje života ili smrti pa da treba odmah i sto pre. Ko je zeleo i bio u mogucnosti on je i uplatio, a možda će još neko uplatiti narednih dana. Sve je na potpuno dobrovoljnoj bazi i nema forsiranja. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 29, 2017 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Savan je napisao: Polako Srecko, nije pitanje života ili smrti pa da treba odmah i sto pre. Ko je zeleo i bio u mogucnosti on je i uplatio, a možda će još neko uplatiti narednih dana. Sve je na potpuno dobrovoljnoj bazi i nema forsiranja. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Слажем се, само сам констатовао чињеницу. Наравно да нема форсирања али је ипак разочаравајуће. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Androvic 134 Napisano Avgust 30, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je kako je,dobro je.Podigao sam pare i kupio evre,na gomili je 920eura i ima najava nekih za septembar jos nesto,pa cekam i ja da skupim sto vise (koliko budem mogao) do zime pa da se kupi nesto kako valja,ovako nesto,hihihihihi salim se daleko je to od mene mnogo jedino ako se nejavi neka tetka iz Kanade ccccc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...