Vukčević 100 Napisano Jul 19, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Potreban vizir, retrovizori i žmigavci (prednji) za apriliu Caponord 2006 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 19, 2017 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Vizir kod Ivana Martincevica. Retrovizori na ebay.de. Trebao mi je desni i mislim da je bio 26 evra. Desno staklo ( plastika) je bila oko 8 eura. Ako sam pomogao-dobro je. Nema ih mnogo pa je nemoguće naći polovno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Jul 21, 2017 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan To su i jedine opcije. Mislio sam da ih nabavim po hitnom postupku, ali za Capa je to nemoguće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...