Lučke 1 Napisano Jul 18, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Trazim :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, skoro sam ispunio prvi deo svoje zivote zelje i polozio za motor. Sad je doslo vreme da se izababere masina, a mislim da je ovo pravo mesto za savet i pomoc oko toga. Da napomenem da mi je to prvi motor vece kubikaze od 125, inace sam stalno na apn6 ( radim u posti, pa firma dala ). Znam da bi trebao da krenem redom sa kubikazom ali nemam mogucnosti da cesto menjam motore. Zanimaju me iskljucivo enduro( Transalp) ili coper motori, znaci brzina mi nije presudna vec samo udobnost za duza ili kraca putovanja. Budzet mi je oko 1200e znam da nije mnogo ali uzimam kredit pa je to plafon. Posto mi je budzet tanak nemam nekih opcija za veca sredjivanja motora, zato trazim ovde kako vecina vas kaze "u porodici" Izvinite za duzinu inace nisam ovoliko pricljiv 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 18, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare od enduro mozda ces naci: -Kawasaki KLE 500 -Aprilia Pegaso 650 -Cagiva Canyon - Yamaha Super Tenere - Suzuku Freewind 650 Tesko u nekom odlicnom stanju ali ko zna mozda i mozes naci nesto pristojno. Od copera jako tesko posto su uglavnom jace cene za copere u odnosu na ostale motore ove kubikaze. Mozda : -Kawasaki EN500 Sto se tice ostalih motora koje nisi naveo da ti se svidjaju a mozes ih naci u jako dobrom stanju za te pare su: - Honda cb500 -Suzuki gs500 -Kawasaki gpz500s -Kawasaki ER5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 18, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Iskoci s' vremena na vreme dobra Super Tenera (xtz750) za te pare . Pogledaj Freewind ,pre neki dan sam video jedan bas lep u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 18, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ene.. http://www.polovniautomobili.com/motori/10448411/suzuki-xf650-freewind sa slika ne deluje lose,verovatno ima ulaganja,al sigurno i cena moze dole koji evric.. Aj nek je sa srecom ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Jul 18, 2017 Andragog, 4987 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš udobnu vožnju onda je čoper na zadnjem mestu. Ovar Freewind je super, taj kofer je više od 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lučke 1 Napisano Jul 20, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Trazim :) Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam Transalp 600 u oglasima u okviru budzeta, ali ni jedna nije delovala primamljivo. Zalepio sam se za hondu zbog 2 cilidra, neko me je savetovao da ne uzimam sa 1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1934 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude da ja sad nesto pametujem, ali potpuno se slazem sa kolegom, jer covek pogresi za neke ne mnogo velike pare, i onda posle krenu ulaganja, jedno, drugo, trece, kad na kraju sve saberes i odmuzmes bolje da si sacekao i tih 400 i kusur evra i kupio nesto sto stvarno vredi. Ima primera gde za male pare moze da se nadje dobar motor, ali su tu sanse svedene na minimum. Pozdrav druze i zelim ti uspesnu kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jul 21, 2017 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Skupi jos malo pa kupi dobar Transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 21, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću ti dati jedan savjet ... Preskoči kupovinu prvog motora i odmah kupi drugi ... nećeš imati nedoumica i dilama kao kad kupuješ prvi ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 21, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Dobar savjet zlata vrijedi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno68 9 Napisano Jul 23, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Borca Motocikl: TakoDobarMotor Prijavi odgovor kao problematičan Enduro je sasvim OK. Ako ti je zelja da se vozis vise van asfalta. Mada taj kle 500 je kao kamen. Xt i dr su bolji ali za te pare sve je 91-5Brzina ti kao pocetnikunije vaznaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno68 9 Napisano Jul 23, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Borca Motocikl: TakoDobarMotor Prijavi odgovor kao problematičan A da li si razmisljao o diverziji 600 ili er 5 ili cb 500 ili gsf 600? To su dobri motori i pokazali su se kao udobni i pouzdani za putovanja. Potrosnja oko 4,5Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lučke 1 Napisano Jul 29, 2017 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Trazim :) Prijavi odgovor kao problematičan Jesam o xj600, vidim da su u tom cenovnom rangu. Citao na forumu da je dosta izdrzljiv motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jul 31, 2017 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan A gpz500? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...